Недеља, Април 10, 2016

Магистеријум

Вештина масовне контроле

 

„Наука влада масом?

Њујорк, 5. марта. (ИТАР-ТАС). ФБИ је намеравао да против поглавара секте „Лоза Давидова“, Дејвида Кореша, у време прошлогодишње опсаде ранча, који је секта заузела, примени психотронско оружје разрађено у СССР-у...

О тајанственом руском удружењу за „управљање свешћу“, причао је један сарадник „америчке тајне службе“, који је желео да сачува анонимност и који је у марту 1993. године присуствовао представљању тог удружења у Вашингтону. „Вилиџ Војс“ именује Игора Смирнова са московске медицинске академије као једног од руских научника, који су у Вашингтон донели апаратуру и показивали је „десетинама америчких званичника, који су представљали Пентагон-агентуру и државно-безбедоносне органе“. По тим новинама, научници су утврдили „да се уз помоћ ових инструмената, на подсвесном нивоу, могу сугерисати људима мисли и на тај начин контролисати њихово делање“.

Дакле, посредним начином потврђује се истинитост чудновате информације о томе да су још 1991. године америчка тајна служба и КГБ потписали документ о заједничким истраживањима у области психотронског наоружања. Сасвим недавно, ту информацију, објављену својевремено у „Независним новинама“, потврдило је и писмо руководиоца руског одбрамбеног завода објављено у „Московским новостима“. У том заводу, уз заједничку сагласност, а по техничкој документацији америчке фирме „HGY Co. Ltd.” било је одлучено да се произведе резонансни апарат „Миранда“. Ти апарати засновани су на високим фреквенцијама зрачења. Разуме се, они су предвиђени у медицинске сврхе. (Познато је да тајна служба само о томе и брине!)

Подсетимо: именовани уговор се појавио још за време постојања СССР-а. Да ли то значи да жречеве новог времена уједињују мотивације, које се налазе изван поља идеолошких, геополитичких и других разногласја?

У разговору са мном, Игор Смирнов је тврдио да је он већ у САД регистровао научно-истраживачку фирму, у којој се, као један од оснивача са америчке стране, јавља саветник председника Клинтона за глобалну стратегију господин Морис.

У последње време лабораторију Смирнова посетило је мноштво новинара. Цитираћемо неколике.

„Пацијента посађују пред компјутер, на екрану промиче графика, а у наушницама - пријатан шум. Шум није једноставан: уњему су скривена питања, која продиру у саму „душу“, о ономе главном - породица, рад, новац, секс, политика, алкохол, криминал и слично. Сарадници уносе у компјутер реакције пацијента на слична бешумно постављена питања. При том, одговори иду из подсвести. Човек и не сумња о својим реакцијама... То је прва половина рада – дијагноза. Друга је – корекција: негативна асоцијална стремљења треба угасити, чак укинути, а позитивна појачати. Омогућили су човеку да послуша свог омиљеног Вивалдија, а у музику су убацили, не питање, већ... нешто слично „савету“. Пацијент савете не чује, али их усваја.“

„Вама се допада да називате наше пацијенте речју „зомби“? Па у реду“, осмехује се Смирнов, „ми сами их тако називамо само у шали. Бавимо се најобичнијом психоанализом, истина, појачаном уз помоћ компјутера. Не заборавите да при својој клеветничкој примедби објасните наше циљеве – лечити и учити.“

Ја сам такође боравио у тој лабораторији. За 15 до 20 минута пацијенту задају неколико хиљада кодираних нечујних питања. Бесвесни одговори на њих не лажу, тврди Смирнов. Он то назива „детектором истине“. И још - огледалом, у којем човек, по први пут, може да угледа своју душу.

„Ми видимо како се на екрану монитора врти бесмртна људска душа“, говори научник. „И можемо да остваримо пресађивање дела сагњиле душе. Ми користимо термин психо-катарзис - очишћење уз помоћ наших метода.“ (Напомена: Из свог „црног огледала“ господин Смирнов добија информацију, која му дозвољава да изведе, на пример, овако чудне закључке: „Код Руса, за разлику од Американаца, идеја Бога одсуствује“.)

Добивши податке о пацијенту, Смирнов их изговара у микрофон „уређаја“. Звук се пропушта кроз компјутер и претвара се у онај лако шуштећи магички концентрат. Тај концентрат убацују у пријатну музику и ево - психотронска „миса“ је спремна.

Уосталом, сам научник назива технологију „каменом мудраца“. Амбиције су управо такве! Ево још неких од тежњи сарадника лабораторије: „Треба утицати на друштвену свест.“ „Размотрићемо те проблеме ради преображаја менталитета нације.“ „Неопходно је обавити психосондирање политичара у односу на предмет њиховог понашања у екстремним ситуацијама.“

 

Фројдизам и лик звери

 

Дакле, имамо посла са комјутерским фројдизмом. Сигмунд Фројд је темељио своју теорију несвесног и на сличним питањима која данас убацују у подсвест пацијената, при лабораторији Игора Смирнова. Трансфузија крви, канибализам, крвожедност... Наводно поставши свестан тих својих комплекса, човек се може ослободити неурозе.

Међутим, по философу Рене Генону, знаменити психијатар је, под видом терапеутске праксе, учинио својином милиона људи страшни сатански ритуал, који је ослобађао све најниже у човеку (Генон је знао о чему говори, јер је у младости био члан једне масонске ложе. У окултним круговима је позната прича о томе како су 1908. године, током спиритистичке сеансе мартинистичког реда, његовом старешини, Папусу, духови наредили да обнови ред Темплара и да његовим главним мајстором именује баш Генона)...

Дотична технологија веома подсећа на смисао црномагијских радњи у обичајима самих сатаниста. Они тврде да сатанизам, наводно, испуњава празнину између религија и психијатрије. Храмови сатане морају бити створени за људско опијање слободом, безграничном природом звери. У ритуалима, сатанистима је неопходно да опробају своју јарост, суровост и осветољубивост, да би затим волели оне који заслужују љубав.

Током својих хипнотичких експеримената, Фројд је истакао „хипотезу завођења“. Практично, све његове пацијенткиње су се „сећале“ да су у детињству биле подвргаване сексуалној агресији. То се признање (а најчешће су за сексуално злостављање оптуживани родитељи) одвијало током ритуала сатанског разговора, при чему су се сећале једино под хипнозом.

У наше време, када је један од канадских психијатара путем штампе објавио сличан случај, у САД се догодила буквално експлозија психоза на ту тему.

Хиљаде људи захтевају сада статус жртве тог подземног култа. Притом, они се стално сећају да су у детињству били очевици вампирских оргија, да су видели ђавола и слично. Од 1983. до 1992. године пред судовима Америке је претресано око 2.000 случајева ритуалног насиља над децом.

Да ли је реална тајна сатанске завере, чији учесници користе децу, а затим специјалним методама „отклањају из њих сећање“? О томе се тренутно воде велики спорови. Међутим, чињеница је да страшни џин, којег је Фројд испустио из подсвести многих људи, убрзава пустошно кретање по душама.

Сам корен речи „подсвесно“ јасно указује на порекло онога о чему говоримо. Порекло најниже, адско. Православни људи знају: подсвесно у терминологији и практици сличних људи је - хранилиште страсти и бесова.

Светитељ Игнатије, истински аскета и подвижник, који је живео у XIX веку, писао је да је виђење ђавола за човека Промислом забрањено - да људи не би претрпели насилну привученост злим дусима! Авај, увек је било опседнутих, који су се трудили да отворе тај бездан на било који начин.

Занимљиво је и да је по злу познати Алистер Кроули разумевао сваки обред призивања духова као начин блокирања свести и извлачење из подсвести демона који станују у њој. Слични обреди су подробно описани делимично у „Књизи Самех“, коју је Кроули превео. Многобројна „имена силе“, која призива црни маг, могу да се призивају монотоно ниским гласом.

Судећи по свему сам Фројд је одлично познавао изванмедицински смисао психоанализе. Не случајно, епиграф својој књизи, „Тумачење снова“, узео је из Вергилија: „Ако не могу да додирнем небеса, Ахеронт ћу покренути“ (Ахеронт је - паклена река грчке митологије, која дели свет живих од света мртвих).

У својој књизи „Увод у хришћанску психологију“, отац Борис Ничипоров скреће пажњу на још један моменат у Фројдовим делима. Поставши богоборац, он је увиђао само „судбински“ демонски аспект у односима оца и сина.

Отац Борис пише: „Ако следи Фројда у потпуности, син је обавезан да, или убије оца, или да се супротстави оцу. Тако се догодило и са Кроном, Зевсовим оцем, тако је било са Лајем, Едиповим оцем. Ту демонску предодређеност, психологија познаје под именом Едиповог комплекса. Али Фројд, будући неопаганин, у својој привржености јелинистичкој митологеми намерно не примећује да Син Божји, Исус Христос, надвладава те судбинске односе. То нам објављује, пре свега, Његова молитва у Гетсиманском врту уочи страдања, где се Он моли Оцу: „Оче мој! Ако је могуће да ме мине чаша ова; уосталом, нека буде не како Ја хоћу, већ Твоја воља...“

Умесно је овде навести и следећи закључак Православног психијатра Дмитрија Авдејева: „Схватљиво је да сваки правац у медицини и психологији има своју идеологију, своју светоназорску базу. На пример: јога-хиндуизам, акупунктура-будизам, окултизам-сатанизам, психоанализа-богоборство...“

Веза савремене научне традиције са окултном традицијом испољава се у самој Фројдовој личности. Године 1985. он је посвећен у бечко одељење јеврејске масонске ложе - Бнај брит. У њој је очито и добијао главну идеју психоанализе.

У сваком случају, истраживач Давид Мелкам пише да је Фројд увек остајао захвалан „Бнај Бриту“, јер му је, захваљујући тој организацији, пошло за руком да скочи у седло и да започне широко експлоатисати тему, која се у тој епоси сматрала скандалозном“.

У том контексту немогуће је не оценити глобалну Фројдову мисију, о којој пише философ В. Тростњиков. „У предговору руском преводу Вителсове књиге о Фројду, која је изашла 1925. године, совјетски психолог, М. Рајснер, писао је: „Ми не желимо да будемо неправедни. У области психоанализе религије фројдизам је учинио веома много. Могуће је рећи чак, да смо тек захваљујући психоанализи и њеној сексуалној теорији одиста дошли до тог основног психолошког момента, који дозвољава да се заобиђу све институције религијског мишљења и култа.“ Зато је, наравно, било могуће опростити фројдизму такве ситнице као што је мистицизам и посебно противречење фактима. Вреди ли обраћати пажњу на детаље, када је теорија у целини извршила тако одговоран задатак? Дарвин је „доказао“ да је тело човеково само од себе настало од тела мајмуна. Али остала је још душа, о којој Дарвин није рекао ништа. Сад Фројд „доказује“ да је душа човекова прост продужетак његовог полног органа. На тај начин је велики труд напокон био завршен!“, завршава Тростњиков.

 

Од богочовека до зверочовека

 

Са чињеницом да се развој психотронике нуди под веома хуманим, међу њима и медицинским паролама, не сусрећемо се први пут. (Напомена: Занимљиво је да се у пројекту закона о биоетици, који је припремила парламентарна група крајем 1997. године, експертима владе најмање допао члан, који гласи да „методи и средства окултно-мистичног и религијског порекла“ не треба да се примењују у циљу оздрављења. Заменик начелника кабинета председника владе руске федерације, Е. Арефјев, писао је о томе директно председнику Думе господину Селезњову.)

О томе говори и А. Н. Кочуров. (Он је свој портативни психогенератор мирно, ради демонстрације, пронео кроз милицијске кордоне директно у телевизијски центар. Пронео га је у обичној „дипломатској“ ташни). Тај мој сабеседник био је отворенији него многе његове колеге.

„Наравно, медицински генератори се лако преуређују у убилачке. Разуме се, могући су утицаји све до промене структуре ткива организма на молекуларном нивоу.

Зашто вам говорим о томе? Заинтересован сам да моје колеге и потенцијални наручиоци сазнају за сличне могућности.

Ако дође до наруџбине, она ће бити испуњена. Што се тиче бојевих постројења, они могу бити пуштени у серијску производњу за годину или две... Ограничења на моралном плану? Практично сви воде трку у наоружању. По чему је психотронско оружје горе од атомског?“

... Идеју о власти лекара излагао је још Платон. Лекари и судије ће „бринути о грађанима вредним и телесно и духовно, онога, ко је способан једино телесно, лекари ће оставити да умре: што се тиче људи са неизлечиво порочно душом, лекари ће их уморити.“

Сада, када се подаци о „порочним душама“ могу унети у компјутер, остварење „благородног“ задатка се веома упростило. Хтео си да престанеш да пушиш? Врло просто! Из тебе ће елиминисати сувишну агресивност, непотребне политичке пристрасности и остала асоцијална стремљења. Упросечени и упрограмирани људи, у погледу штетних навика, образују сасвим погодну биомасу за управљање. Добар апетит, добро владање, добра потенција... И - амерички „пластични“ осмех на лицу човеко-манекена унутра потпуно празног.

О спремности човека да се преда у руке различитих психотехнолога треба рећи нешто посебно. Лишивши се духовне свести својих предака, наш савременик прихвата, у суштини, магијске операције над собом, као ремонт некаквог механичког будилника. „Зашто човек, отворен свим својим слојевима, види у себи само материјални слој и зашто се, не само са чудном покорношћу, већ и са некаквом невеселом гордошћу, саглашава са онима који га третирају као механичку играчкицу на навијање, то јест, проглашавају подобијем не Бога, већ ђавола?“, пише философ В. Тростњиков.

Вектор кретања хомосапиенса неодољиво се заокреће: од Богочовека Христа ка - човекозвери. Према антихристу, којем служе бића, којим управља страх или сувише биолошке страсти. Послушна биомаса груди и стражњица је спремна!

Није ли час да се иступи против технотронске експанзије у дубину нестабилне човекове свести. Против њене унификације, ма какве саблазни се нудиле у замену за њу.

... Тако постепено долазимо до схватања: међу психотронским жречеством нашег времена, поред неортодоксних физичара, писаца фантастике, истраживача космоса, несумњиво морају бити присутни и лекари.

 

Магистеријум за нови миленијум

 

Недавно је у нашој земљи на енглеском језику изашла књига под називом „Магистеријум“. Уистину, окултно значење у њој се придаје броју „2000“. У чланцима се ставља акценат на превратни карактер тог датума у историји човечанства. Књига је штампана у тиражу од 2.000 примерака, а сваки примерак кошта 2.000 $ (што више личи на плаћање некакве чланске карте).

„Часопис-клуб-форум“ узима на себе труд да погоди свеобухватну концепцију XXI века. Текстови чланака су писани веома китњасто, узвишено и замагљено. Занимљив је списак аутора и чланова редакције. У њему су - поред познатих руских и иностраних политичара - представници оних истих дисциплина о којима смо толико говорили. Очито, вожди и жреци технотронског века су се ујединили ради извесног „великог посла“.

Овде је психолог И. Кон, ту је и већ нам познати Хосе Делгадо. (Напомена: На том списку, свака личност је - феномен. На једној од недавних конференција академик Кон је иступио са веома занимљивим извештајем: „Једнополни бракови: правни и морални аспекти.“ Негодујући, он је прекорио Православну Цркву зато што не дозвољава сексуалним мањинама да се у пуној мери користе својим правом на слободу.

Мрежа „Интернет“, на екрану компјутера, даје портрет седокосог господина задовољног собом. Текст гласи: „Кон Игор Семјонович, професор. Главни научник консултант пројекта „Полно васпитање руских школараца“, активни учесник покрета за права хомосексуалаца, добитник награде Фонда Џона Д. и Кетрин Т. Мекартурових за 1995. годину на тему „Сексуалне мањине у међудисциплинарној перспективи“. Физичар, Нобеловац Прохоров, напоредо стоји поред мистичних писаца Умберта Ека и Јеремеја Парнова. Аутор теорије порекла космичких зрака, Виталиј Гинзбург, напоредо са космонаутом Григоријем Гречком и вајарем Ернестом Неизвесним. Представљајући структуру Уједињених нација, ту је шеф секте „исмаилита“ (историјски повезане са асасинима), Ага Кан - заједно са руководиоцем јеврејског центра у Бечу Симоном Визенталом. Консултант RAND Corporation-a, футуролог Фукујама - ту је са лидерима некаквих хиндуских и тибетанских секти.

Дакле, научници, свештеници, политичари, људи из уметности. Друштво се чини разноврсним само на први поглед. У древна времена, када је један од жречева приносио жртве Молоху или Валу, други је свирао на бубњевима да би загушио крике несрећних жртава.

Ево њих, садашњих жречева трочланог бога „слободних зидара“ Јах-Бул-Она! Лажног Јахвеа савременог јудаизма, чије око тако оштровидо гледа са сваког америчког долара, за свима који происходе из делте масонских храмова. Вала, који се претворио у телевизор и обмањује милионе. Древног Озириса, који је после своје смрти породио Хоруса, покровитеља свих савремених сатаниста.

Међу ауторима „Магистеријума“ је и - милијардер Сорош, који по ко зна који пут понавља своју омиљену сентенцу: „Историју стварају велике паре.“

Уводни чланак часописа писао је Едуард Шеварнадзе. Он љубазно дешифрује: „Магистеријум је - камен мудраца.“ Едуард Амбросијевич пише о томе да га човечанство данас потребује далеко више него у Средњем веку.

Да, камен мудраца упорно су тражила још друштва алхемичара. Гоњени својим експериментима, управо су они формирали пралик савремених тајних друштава. Једно од тих друштава су Розенкројцери. Њихов тајнопис је - оваплоћење тајномишља. Испоставило се да је у њиховим посебно мудроносним текстовима необично лако прозрети политичке идеје. А у њиховим симболима - скривене тежње.

... На корицама „Магистеријума“ је – Уроборос. Змија која гризе сопствен реп. На окултном језику прстен змијског тела означава власт над светом људи. Камен мудраца, наводно, и даје свом власнику апсолутну моћ.

Уза све ограде према Данилу Андрејеву, тешко је не подсетити се овог његовог пророштва: „... развој средстава веза, техничка достигнућа која дозвољавају полицијском режиму да контролише интимни живот и скривене мисли сваког човека, удариће гвоздени темељ под вампирске небодере диктатура.“

Занимљиво је како изгледа „Магистеријум“ технотронског века. Можда личи на скромни биогенератор.

Да, психотроника је - магија преоденута у инжењерску кошуљицу. Црна магија!

Постепено се наметнуо следећи закључак: да је потрага за конкретним координатором тих сатанских поступака, која нас је и одвела до, рекло би се, супротстављених институција (ЦИА и КГБ) - јако наивна. Супер-координатор психоистраживања је онај исти невидљиви шеф свемирског масонства - и налази се изван људске сфере. То је ђаво – човекоубица од искони.

Управо он убацује „нове“ идеје из хиљадугодишње древности. Преношене „духовима злобе поднебесне“, оне „лете у ваздуху“ и истовремено их „људи-антене“ лове у различитим земљама. Управо он заражава компензаторском похлепом за влашћу оне који су највреднији у људском роду. Управо његова подземна канцеларија предлаже малодушнима да потпишу уговоре крвљу. Управо за њега је сваки Хришћанин - риба идеална за адски тигањ.

Само постојање друштва „Магистеријум“ сведочи: да магови и психотроничари, редитељи и политичари не спавају. Они брижно, само у различитој мери, извршавају поверени им задатак - не допустити човеку да се пробије до Христа.

 

Преузми књигу:

 

Западни пут у апокалипсу

Јуриј Воробјовски

 

 

Др Јована Стојковић говори о: психотерапији, Фројду, Јунгу и окупацији Србије

 

[Одговори]

Samo sam pročitala, video nisam još poslušala...
"Zmija koja grize sopstveni rep."
To nije krug. To je simbol opkoljavanja, skolanja, možda zatvorenog kruga mišljenja ... možda izolovanja kroz stalno ponavljanje istog, vrćenja u krug do gubitka svesti? To je kao centrifuga, iscedi razum! Zato treba na vreme zaustaviti takvo vrćenje dok nije dobilo veliko ubrzanja :))

Comment by Aneta (04/10/2016 17:56)

[Одговори]

Змија ће на крају да изеде саму себе, само што то ови мудраци никако да докуче. :)
Јер ако "Историју пишу велике паре", како рече Сорош, онда тако мора да дође. И кад већ поменусмо Сороша, особу која не може да уђе у Русију тренутно, као и мењање мишљења ко крпе (на твојој теми о малом човеку), ево управо овај "мудрац", који је толико гонио, блатио и пљувао Русију, сад окреће плочу и прича како Европе нема без Русије.
Ми за светом каснимо трдиесетак година па ти сад израчунај каква ће мишљења код нас да владају... :)
Боље је копати репу, а и здравије је. :)

Comment by pricalica (04/10/2016 18:27)

[Одговори]

Svaka civilizacija ima svoj uspon, vrhunac i dekadenciju ... pa i da ne delamo i ne učestvujemo, svaka će nužno doživeti svoj kraj. To je zakon promene.
Pitanje je samo u koje "polje" će pasti naši životi... :)(zato sam rekla da je važno dobro razumeti i proceniti "vreme")
Drugo, svaki davljenik se hvata za slamku spasa, pa ne bih bila previše naivna da poverujem da neko ko me je do juče nipodaštavao danas izistinski smatra nezamenjivom. ;)
PS
Ne vidim problem u Sorošovoj izjavi, pišu velike pare i veliki interesi. Zar je rekao nešto netačno?

Comment by Aneta (04/10/2016 18:58)

[Одговори]

У којем год времену били једно је извесно: копање репе је приоритет број један. :)
Џаба вилозофије, човек мора да једе. То је и узрок и последица свега. :)
Не постоје велике паре, то је лаж. Банке не оперишу новцем већ интересом.
А интереси се косе. :)

Comment by pricalica (04/10/2016 19:06)

[Одговори]

Tu smo negde ... :))
A ja sam pomislila da misliš, baba za dedu, unuk za babu ... ko beše na kraju? Miš. I iščupaše repu!
Kad se male ruke slože ... ;)

Comment by Aneta (04/10/2016 19:14)

[Одговори]

Поменух репу, а мишљах на обраду земље уопште. Нас држе окупиране само док глад не преовлада. Кад сви пређемо на пост ће видиш белаја! :)
Исто као у АфриКи, где се зна ко је главни баја: кад заједно деле мочвару крокодил и нилски коњ. Први је строги месождер, а други више пости, и тај други је главнији. :)
Наши непријатељи и нису стварни непријатељи, већ окрутни пријатељи, што би рекао Свети Владика Николај.

Comment by pricalica (04/10/2016 19:21)

[Одговори]

"Okrutni prijatelji"!!
Svaka mu je bila na mestu. Neopravdano smo ga zapostavili u citiranju i podsećanju na njegove misli. :))
Sveti Vladika Nikolaj!

Comment by Aneta (04/10/2016 20:34)

[Одговори]

Тако је. :)

Comment by pricalica (04/10/2016 21:37)

[Одговори]

Psihotronički rat je najopaniji rat, opasniji čak i od atomskog rata, a ispred atomskog rata među najperfidnijim oblicima ratovanja spada neokortikalni rat.

Neokortikalni rat svrstavam u destruktivnije, jer dejstvuje na koru velikog mozga, ali rat psihotroničkim oružjem je pucanje pravo u mozak kao i na psihiku i motoriku čoveka.

Na delu je manipulacija ljudskom svešću kako u kolektivnom smislu, tako i na individuu, tako da ljudi legitimno zdrave pameti i urednog psihološkog profila uz dejstvo psihotroničkog oružja mogu biti proglašavani ludima, jer mnogo smetaju pa svojom pameću i kvalitetima remete javni red i mir, a nekolicina iz državnog aparata želi da ih predstavi ludima, jer jednostavno ,,tako mora,, jer previše bodu oči malograđanstva,okruženi su zavidnima i sijaju i sijaće kao zvezde zauvek.

Samo zato što pojedini zli ljudi upravljaju psihotroničkim oružjem, a simptomatika u nasilnoj promeni ponašanja izazvana od ljudi koji drže u rukama psihotroničko oružje se poklapa sa dejstvom i primernom psihotroničkog oružja.

To je tihi rat u koji niste pozvani, već neprijatelj napada iz zasede i uvek vas iznenadi i zatekne na ulici, da bi vas izvrgnuo ruglu i kritikama građana i tako vas NATERA da što pre završite na određenim mestima, gde žele da vas pošalju iz svoje zlobe.

Pa se pitam, onako za sebe u unutrašnjem dijalogu sa dušom šta je cilj ovakvom ratovanju?

Pa sebi i odgovaram, to je uništenje do istrebljenja, jednog istaknutog i naročitog pojedinca koji se ničim ne istačinje i nije umišljen jer ga je opet tako neko naročit i prepoznao i predvideo i namenio za veću čast, pa se umešaju nekoliko zlih individua koji hoće da pokvare projekat i nameru. Pa ako si lepa, pametna i mudra i uz to još i dobra, pa ti samo možeš da budeš proglašena za opasan element i predmet ogromne zavisti. Nažalost psihotronika ima sposobnost da vas i hipnotiše i javno ispoveda pred masom,sa ubačenim rečima, nasuprot kanonima crkve.

Ukoliko smo upoznati sa materijom i dejstvom delovanja ppsihotronike i zavladamo dobro tim znanjem, mogu da proglasim sebe žrtvom psihotroničkog oružja i sintetičke telepatije koje mogu da čoveka odvedu u tihu smrt, protiv njegove volje, tako što prima naređenje putem njihovih misli izraženu kao želja za smrću. Tako da kao pojedinac možeš samo da istupiš i proglasiš sebe za eksperiment i žrtvu i jasno i glasno kažeš;,, JA SAM ŽRTVA PSIHOTRONIČKOG ORUŽJA,,. Ko se to tako hrabro i prehrabro osmelio da se igra sa nečijim mozgom i umom. Ja mogu da razlikujem um od mozga, kao i psihiku od duše, iako neki kvazi psihijatri smatraju to jednim istim. Srce je hram duše. Ko su rukovodioci psihotroničkog projekta i ko želi da nas stavi pod kontrolu i da dejstvuje sa nesvesnog nivoa na svesni deo duše? To je mentalna manipulacija, zlodejstvo bez naše volje i sadejstva.
To je svojevrsno mentalno silovanje. Dejstvo uređaja je kao i kompjuter multi tasking. Može da hipnotiše, da vam se misleno obraća, da izazove seksualne stimulacije kao da ste (pod rufi drogom,prema jednom kriminologu.) Dejstvo psihotroničkog oružja može da iz vašeg uma izvlači vaše najbolje sadržaje, a ubacuje tuđe prljave misli, lascivne komentare,kao i uvrede. Može da isprovocira srčane napade. P.O. je proglašeno za vojno oružje, ali je pronašlo primenu i u službama bezbednosti sveta. Da bi neko izneo ovu nametnutu nevidljivu borbu protiv ljudi koji rade sa psihotronikom mora da ga Bog pokrije svojom milošću da bi tu borbu koja je konstantna u periodu dejstvovanja mogao da izdrži sve do momenta dok ne sazna da je žrtva manipulacije i sajber ratovanja. Osoba mora da ima jaku volju, dobar moral, zdravu pamet, da bude očeličen i oproban u mnogim duhovnim i životnim borbama. Mogu da isključe i uključe psihotroničko oružje i obraćanje putem misli.

Moja skromna kratka teza
Marijana Žaja

Comment by Marijana Ž (05/08/2016 15:19)

[Одговори]

Маријана Ж.
Управо о свему томе пише овај православни публициста и задире у многе друге сфере које су обичном човеку непојмљиве. Ако постоји завера још је извесније да постоји намера. А као што је духовно лице и људе јаке воље немогуће хипнотисати, то и психотронско оружје неће бити моћно у борби против њих. Али колико је то људи?
Нас данас не бомбардују, али нас итекако убијају. Мислено нас убијају. Од тога осећамо замор и порив за убиством, самоубиством, и разним другим злочинима. И тиме нам пуне новине. Како рече монах Рафаило Бољевић: Јевађелисто, какве су ти ово вести? Дај једном нешто добро? И каква ти је то вест да мораш сваки дан писати, а гле Јеванђеље писано једном за вјеки вјеков!"
Иначе, на тему Њу ејџ концепта и потенцијалне војне употребе паранормалних и психотронских дејстава у САД снимљен је и филм "Човек који је буљио у козе". Снимљен према истинитим догађајима (о чему се може читати и у књизи Јурија Воробјовског) радња је смештена у Ирану, јер је управо тамо први пут примењено то наоружање.
Али то наоружање, то си јако лепо приметила, може да буде употребљено и искориштено само код особа слабе воље, духовног неискуства, лошег морала. Да ли је то онда пут ка изласку из ропства?

Благодарим на добро сроченој тези којом си употпунила горњи пост, Маријана.

Comment by pricalica (05/09/2016 00:06)

[Одговори]

Draga pričalice,

ta borba je užasna, pogotovo za nekoga ko se suoči licem u lice sa tim oružjem. Ta borba počinje iznenada, bez poziva za rat, neprijatelj napada podmuklo i perfidno. Taktika surova, ,,onaj,, odnosi se na zagaditelja smisla, još suroviji. A ti moraš da budeš u toj borbi kao general Suvorov. on surov, ati Suvorov. Dali je ovo totalitarizam, odnosno mentalni logor? Ako postoji dejstvo i sadejstvo, akcija i reakcija, šta onda povezuje čoveka i psihotronic weapon ako postoji risiver mora da postoji i emiter, neki protok energije mora da postoji, nešto mora da prostruji. Dali je to neki bio čip u telu koji smo progutali, ili nešto u materijalu plombe što bi bilo pa neverovatno, kako su neki pričali. Psihotronik, da li to znači psiho robot? I za sat treba baterija, o ovome znaju elektro inženjeri, kao i fizičari.

Pronašla sam mnogo lepu studiju od Robert Duncan na ovu temu.

Comment by Marijana Ž (05/09/2016 19:01)

[Одговори]

Маријана Ж.
Пре икакве борбе важно је знати ко нам је непријатељ и шта је циљ борбе. Психо - све што подстиче мисли. Дрога, музика, обесмишљавање речи, скарадне слике, и томе слично. Јер све што је прљаво не може к Богу, а прљавштина долази од помисли, преко мисли па даље. Ми смо већ расправљали о нечем сличном на теми Разбојник и писац. Јер је писац креатор стварности. Погледајмо данашње "писце" реалитија (тих "Поганих језика"), иза којих стоје, кажу, стручњаци. Ја се питам: стручњаци за шта? Једини одговор је - хаос!
Њихов мото је: у рају је досадно, дођите у пакао, видите како је забавно. И уместо да људи живе свој живот, живе туђи. Уместо Васкрсу радују се смрти. То им носи психотронско оружје.
Зашто им је стало да униште сељака? Јер још једино он чува веру, будући да сав зависи од Божје воље. Зато је намет и порез и хајка на њега. А главно је питање: како човек, који од једног зрна кукуруза добије најмање нових сто, може да пропадне?
Тако што се њему отежа живот, а циркусантима омогуће све поднебесне привилегије.
Зато ја крећем са мојом кумом да напасам стадо. То је, драга Маријана, најбољи лек.
Управо као што је један монах на Светој Гори (можда баш у Хиландару) стално радио своју баштицу, а све делио, па га питали зашто је обрађује. Он им је одговорио: Децо, треба сачувати своје мисли након свих исповести које чујем, а рад ми у томе помаже.
Христос васкрсе!

Comment by pricalica (05/09/2016 20:06)

[Одговори]

Vidim da je zabranjena tema u Srbiji, niko nas nije upozorio o ovom najopasnijem oružju današnjice na vreme. DALI JE POTREBNA SUPER PLOMBA DA POVEŽE P.O. sa čovekom?

ko nam je neprijatelj, borba je nevidljiva, neprijatelj pritajen i opasan.

Cilj borbe uništenje čoveka, da ispadnemo ne psiho ne ,,sajko,, na engleskom.
kada kažeš da napasaš stado dali to znači da se pravimo glupi i da ništa ne znamo? Pa to je monahu zaduženje,tako mu je dodeljeno.

Comment by marijana žaja (05/09/2016 22:14)

[Одговори]

Ne sme da bude straha da se govori o ovome, već sam pročitala da mora građanstvo da se upozoravao na opasnost psihotronog oružja

Comment by Marijana Žaja (05/09/2016 22:17)

[Одговори]

Маријана Жаја
Ево причамо. И ширимо причу за оне који желе да чују.
Монахово задужење јесте борба са мислима и молитва, али не само његова. То је суштина сваког рата на земљи! Зато је монах и униформисан и оспособљен.
Видиш, нас су на Васкрс бомбардовали бомбама на којима су нам честитали Васкрс (Други светски рат). А ових дана видим код Руса да је победа над фашизмом стигла ни мање ни више већ на Васкрс!
Дакле, човек снује, Бог одређује.
Ја бих рекла да нам више треба страха Божијег. У своје време Лењин је имао своје људе које је слао код Далај Ламе и подвргавао Русе паранормалним активностима. И шта се десило? Дошао је Стаљин, све то позатварао и актере стрељао. Ако не пристанемо на наметнути страх њима ће се тикве лупати о главу. А чувати стадо значи не мислити туђе болештине.
Искрено, верујем да у нас има људи који су итекако упознати са новим техникама ратовања.
Треба, ако је иоле могуће, говорити људима како да сачувају душу. Јер неко може заиста да има бомбу у пломби и шта тада? Вреди размишљања, бар мени свакако.

Comment by pricalica (05/09/2016 22:57)

[Одговори]

Suprotstaviti se zlu moraju mudri i jaki, e sad dali smo toliko slabi, ili je to toliko jaka mašina,ne znam. Ne bih joj pripisala božanske moći.
Pročitala sam o dejstvu elektro magnetnog oružja, sistem haarp i sigint, psihoaerosoli, neurolngvističko programiranje, psihosondaža, sekte pa čak i misaono oružje, time se sve suprotstavljaju čovečenstvu. A o tome više zna Svetozar Radišić

Comment by Marijana Ž (05/10/2016 11:19)

[Одговори]

Маријана Ж.
Маријана, он можда зна нешто о томе, али о Православљу ништа. А управо је у Православљу кључ победе. При томе не треба заборавити да су се у свете убрали и велики ратници.

Comment by pricalica (05/10/2016 20:46)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме