Четвртак, Март 17, 2016

Два света

Европске земље у којима вакцина није обавезна:
Немачка, Италија, Холандија, Луксембург, Велика Британија, Данска, Ирска, Грчка, Шпанија, Португалија, Аустрија, Финска, Шведска, Норвешка, Кипар, Естонија, Литванија, Летонија, Швајцарска.

Европске земље у којима је вакцинација обавезна:
Србија, Македонија, БиХ, Црна Гора, Хрватска, Словенија, Бугарска, Чешка, Словачка, Мађарска, Пољска, Румунија.

Пратите линију разграничења вакцинације и видећете шта је један свет а шта други.

У надлежности Суда неће бити тужбе родитеља већ ће све случајеве невакцинисане деце строго преузимати социјалне службе. Одузимаће децу, можда и странцима давати, а они децу не морају вакцинисати.
Дакле, Менгеле је међу нама и има одрешене руке.

Може ли дете да буде здраво ако у њега саспете гној?
Уколико вам дете, након примања вакцине данима неутешно плаче, извесно је да има упалу мозга.
Докторка Јована Стојковић говори о неуставном вакцинисању и новим јањичарима.

 

Послушајте!

 

[Одговори]

Suština je u tome da čovek da bi donosio ispravne odluke mora dobro poznavati materuju.
Skoro sam gledala na TV-u kako pitaju đake iz kojih udžbenika žele da uče? Isto su mene pitali dok su mi deca išla u vrtić?!
Hm...
Meni se čini da smo se mi dobrano zaigrali ....????

Comment by Aneta (03/17/2016 20:52)

[Одговори]

Ако се човек добрано загледа у суштину холивудских филмова, он може, већ по садржају, да посумња у токове мисли оних који желе да управљају светом. Из њих се одавно види смер којим желе да нас воде. А деца све више постају главна, родитељи - сметња. Срећа у несрећи је што деца порасту...

Comment by pricalica (03/17/2016 21:05)

[Одговори]

Pa ja ti to nikada nisam sporila ...
Mi ne možemo njih spriječiti da rade šta su naumili, ali moramo znati kakav odgovor tome dajemo kao i to šta sa sobom činimo....
Ja se plašim da mi ne znamo šta radimo? A možda je ključno pitanje: Ko smo (to)MI? I jemo li mi MI? :)

Skoro sam gledala odličan dokumentarni film o GMO - američki!! Ako nađem link javljam ti, pa ćeš videti koliko je pojam "holivudski film" neodređen i zbunjujući, poput pojma "zapad" ...
Treba razlikovati stvari, pojmove i ljude na nivou njihove mikrolokacije ...

Comment by Aneta (03/17/2016 21:30)

[Одговори]

Evo našla sam o kojem filmu se radi, ostalo ćeš morati sama jer se u tome snalaziš bolje od mene ....

O FILMU

Comment by Aneta (03/17/2016 21:42)

[Одговори]

Да, знам филм.
Постоји само једна политика, интересна. У тој сфери се одвија све. Како филмови спадају под културу и уметност, то су они одлични за слање порука. Међутим, треба знати гледати филмове, мишљења сам. Има у филму Скоки, о којем сам писала пре неки дан, дивна реченица жене која је преживела концентрациони логор: Да ли ће полиција да дозволи да нацисти парадирају? Мислим да ово није потребно објашњавати. Тако је са свим у друштву. Ово што прича докторка, тај филм и други неки документарци намењени су ретким појединцима. Они који дају децу на данашњу вакцинацију заправо жртвују децу ради своје угодности. А треба да буде обратно. Под холивудизацијом филмова треба разумети да се тамо свесно манипулише јавним мњењем и свешћу слабих појединаца. Погледах пре неки дан старе серије филмованог стрипа Денис напаст. Коментари људи из Америке сами сведоче о томе како је њихово друштво одавно скрајнуто. У време комунизма на западу су се снимали деструктивни цртаћи. У СССР-у су те исте цртаће поправљали моралом. Сада се поново дешава исто. Опет је Русија та која пази на то шта се снима. Код нас је холивудизација одавно у току. Зато и јесмо где јесмо. Али, рекох, деца која одрасту сама ће бити судије нашем времену.

Comment by pricalica (03/17/2016 22:21)

[Одговори]

Неки дан је Курир на свом порталу покренуо тему о вакцинама. Пошто си ми ти дан пре тога меилом послала цео овај пост, ја небудем лењ и одмах га „шибнем“ као коментар. Када сам напустио тему било је скоро деветстотина коментара и неколико стотина хиљада прегледа. Углавном, већина коментара је било против обавезне вакцинације. Имало је доста коментара упућених лично мени како сам измешао жабе и бабе. Највише таквих коментара је било од наших људи који живе и раде у Немачкој. Чини ми се да су постали већи немци него што је и сама Меркелка. Њихова констатација зашто се у Немачкој законодовац није умешао у питање вакцинације је, наводна самосвесвест и дисциплина немачке нације, која верује својој влади да вакцинација није штетна. Међутим нису знали аргументовано да изнесу чињенице о проценту вакцинисаних, али су знали написати да њихова деца нису вакцинисана јер су остала код деда и баба у Србији. Да су којим случакем рођена у Немачкој радо би их вакцинисали. Пошто су се коментари почели претварати у свађу повукао сам се из даљих полемисања.

Comment by Лаки (03/18/2016 18:21)

[Одговори]

Колико сам ја упозната одмах након протеста и неколико хиљада окупљених родитеља на том истом порталу осванула је вест о штетности вакцина где су извор амерички лекари. А ја и рекох да смо ми два света, па су Немци самосвесни, а ми дивљаци.
О препуцавању са ботовима који се потписују са Паја Патак и томе слично и имају неколико профила радије не бих. Чувај своје живце, јер други их неће штедети.
https://www.youtube.com/watch?v=joMyxPoc-6I

Comment by pricalica (03/18/2016 19:00)

[Одговори]

Јецо, нема код мене више једа, знам за снс ботове. Мене једино брине мраз који ноћас може тотално да уништи бехар на мојим кајсијама. Извини за спам, али то ми је једина брига овог момента. Маше ти Лаки!

Comment by Лаки (03/18/2016 19:44)

[Одговори]

Нису они једини који имају ботове и нису они то измислили. Сем тога, др Јована је одавно изнела мудру мисао пред нас о којој треба мислити а то је да нису сви људи у белим мантилима честити и не мисле нам сви добро. Органе Срба у скорашњим ратовима нису вадили сељаци, као што у Аушвицу нису убијали људе неписмени већ школовани кадар. Или, што рече новинар, болесници са патолошки израженим особинама могу, због својих склоности, да нађу себи места у болницама, милицији итд. и да тако удовољавају својим потребама.

А за кајсије се надам да ће се показати отпорне. Да да Бог.

Comment by pricalica (03/18/2016 20:08)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме