Недеља, Април 19, 2015

Зашто обавезна вакцинација не пије воду

У емисији Инфоратници против Новог светског поретка говоримо о тоталитарној природи измена Закона о заштити становништва од заразних болести који су Посланици Скупштине Србије усвојили 16.априла 2015., чиме су децу у Србији претворили у робове фармацеутских компанија, поништили фундаментална људска и грађанска права, Устав Републике Србије и ратификоване Међународне конвенције, којима се гарантује, између осталог и право на неповредивост физичког и психичког интегритета, као и то да нико не може бити подвргнут научним и медицинским огледима без свог слободно датог пристанка.

„Међународним конвенцијама, које је Србија прихватила, као и самим Законом о заштити права пацијената, прописано је да се захват који се односи на здравље, може извршити само након што је лице на које се захват односи, о њему информисано и дало слободан пристанак на њега, те да је потребно том лицу предходно дати одговарајуће информације о сврси и природи захвата као и његовим последицама и ризицима“.

О суштини промена Закона о заштити становништва од заразних болести за Инфоратнике говоре дипл. правник Милорад Михаиловић и Др. Слађана Велков.
Зашто обавезна вакцинација не пије воду?


Ако се ово ради, како кажу, ради заштите грађана, шта ћемо онда са тиме да наши политичари одлазе у земље где вакцинација није обавезна и хоћемо ли њих држати у карантину након повратка? Или, шта ћемо са свима онима који долазе из земаља у којима вакцинација није обавезна - шта с њима? И њих у карантин? Ако ми нисмо цивилизовани довољно као Амери, па што се они онда толико буне због вакцина?

Овде није реч о вакцинама, већ о преседану и политичкој игри, те манипулацији. Сутра могу да нареде стерилизацију. Могу шта хоће.

Онако како ће све који не назначе да нису донатори органа безобразно сматрати да јесу.

А ево шта врсни стручњак има да каже на све ово небивало:

 

 

[Одговори]

Farmaceutska mafija iz dana u dan je jača. Pa u običnim i najnižim domovima zdravlja vršljaju kojekakvi zastupnici i prodavci ljekova koje naši doktori propisuju pacijentima uz obilat procenat od prodanih količina zarad krstarenja, stana ili automobila. Hipokratova zakletva sve je drugo od onog što bi trebalo da bude.
pozdravče

Comment by mandrak72 (04/19/2015 16:02)

[Одговори]

Србија постаје Еушвиц. Не знам колико пута сам поновила и опет ћу: човек, који је преживео Аушвиц, оставио је у аманет поколењима која долазе следеће: "Мене у логору нису мучили неписмени, већ школовани лекари, сестре, инжењери, официри."
Ја постављам ово из истог разлога: да поколења која долазе знају да мој избор није био терор над сопственим народом, и светом уопште, већ слобода.
Поздрав!

Comment by pricalica (04/19/2015 16:07)

[Одговори]

Obavezna vaccinacija je bila i ranije, ali ne tako drastično. Ovo liči na neku pretnju, više nego na zaštitu.
Ne postoji roditelj koji ne želi dobro svom i tudjem detetu.
Nažalost, da bi dobio zdravstvenu zaštitu, lečenje i najbanalnije, moraš biti stručnjak i odlučiti šta dalje.
Ako je operacija, porodica mora potpisati da pristaje. Ako je dvoumljenje izmedju dve i više terapije, opet mora porodica odlučiti.
Zašto onda ne bi roditelj mogao odlučiti i o vaccinaciji?? Pripadam časnom delu one "mafije", ne hvalim se niti žalim, ali vremena su se promenila i poverenje u zdravstvo je izgubljeno, možda baš zbog tih silnih plavih koverata...

Comment by anam (04/19/2015 18:32)

[Одговори]

АнмЧе
Хвала ти, Анамче моје! Све је како си рекла и служи ти на част! Љубим до неба!

Comment by pricalica (04/19/2015 18:35)

[Одговори]

Господ је људима дао слободну вољу. Зато је свако убијање слободне воље дело...
Сматрам да је слобода избора обавеза сваке државе!

Comment by cy3a (04/20/2015 23:02)

[Одговори]

суЗа
Добро нам дошла, драга! Хвала за коментар са којим се мислећи људи слажу у потпуности.
Машем радосно! :)

Comment by pricalica (04/21/2015 16:33)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме