Зашто обавезна вакцинација не пије воду

У емисији Инфоратници против Новог светског поретка говоримо о тоталитарној природи измена Закона о заштити становништва од заразних болести који су Посланици Скупштине Србије усвојили 16.априла 2015., чиме су децу у Србији претворили у робове фармацеутских компанија, поништили фундаментална људска и грађанска права, Устав Републике Србије и ратификоване Међународне конвенције, којима се гарантује, између осталог и право на неповредивост физичког и психичког интегритета, као и то да нико не може бити подвргнут научним и медицинским огледима без свог слободно датог пристанка.

„Међународним конвенцијама, које је Србија прихватила, као и самим Законом о заштити права пацијената, прописано је да се захват који се односи на здравље, може извршити само након што је лице на које се захват односи, о њему информисано и дало слободан пристанак на њега, те да је потребно том лицу предходно дати одговарајуће информације о сврси и природи захвата као и његовим последицама и ризицима“.

О суштини промена Закона о заштити становништва од заразних болести за Инфоратнике говоре дипл. правник Милорад Михаиловић и Др. Слађана Велков.
Зашто обавезна вакцинација не пије воду?


Ако се ово ради, како кажу, ради заштите грађана, шта ћемо онда са тиме да наши политичари одлазе у земље где вакцинација није обавезна и хоћемо ли њих држати у карантину након повратка? Или, шта ћемо са свима онима који долазе из земаља у којима вакцинација није обавезна - шта с њима? И њих у карантин? Ако ми нисмо цивилизовани довољно као Амери, па што се они онда толико буне због вакцина?

Овде није реч о вакцинама, већ о преседану и политичкој игри, те манипулацији. Сутра могу да нареде стерилизацију. Могу шта хоће.

Онако како ће све који не назначе да нису донатори органа безобразно сматрати да јесу.

А ево шта врсни стручњак има да каже на све ово небивало: