Петак, Јануар 30, 2015

Моја "Долче Кабана"

На интернету наиђох на модел Долче Кабана ташне, који ме је инспирисао и упослио. Иако је боја модела била златкаста, определила сам се за белу у овом покушају, јер је бела боја најзахвалнија: бели конац можете прати без бојазни да ће пустити боју, чак га можете и искувавати. И овог пута сам се ослонила на Сент Џорџ и њихов Cotton Cable. Такође сам при изради користила и карике, као и сребрни ланац, док ми је за ручке послужила бела еко кожа. И то, на крају, изгледа овако:

 

Долче Кабана 

Долче Кабана 

Долче Кабана 

Долче Кабана 

 

[Одговори]

Torbice su zanimljive i lepe.
Nekad mi je bilo nezamisljivo izaći bez tašne, nažalost kako živim u vreme džeparenja, sve više izlazim bez ičega u ruci :))

Comment by anam (01/31/2015 08:38)

[Одговори]

*Анам
Ова ташна је моја само израдом, а заправо је поклон за свадбу. :)

Comment by pricalica (02/01/2015 16:42)

[Одговори]

Bilo bi dobro( a možda si ti to već učinila) da od svega što radiš ostaviš po neki primerak. To jednog dana može da se nađe na nekoj izložbi koja bi te ovekovečila i u tom poslu.
Pa hajde neka bude sa srećom!

Comment by Daca (02/02/2015 12:19)

[Одговори]

*Даца
Не знам, нисам о томе размишљала, Дацо. И иначе ово радим јер волим кад сам упослена. Богу хвала, доста тога се прода, али као што може да се заради, такође може и да се уштеди. Са мало новца, може се неком приуштити вредан поклон.
Љубим те пууунооо! :))))

Comment by pricalica (02/02/2015 20:42)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме