Среда, Јул 20, 2016

[Одговори]

Поздрав за Јецу - Перецу. Налазим се у једном селу где сам узео неке намирнице а интернет сигнал је феноменалан па ето да ти се јавим. Стигла је нова вода са Карпата, здраво је чиста и боје песка са новом и здравом рибом.
Продисао сам, па ако осетиш око себе вишак кисеоника, то ја дишем за обоје.
Машем и теби.

Comment by Лаки (07/21/2016 21:35)

[Одговори]

Одгледао сам постављен видео и лепо се исмејао. Успут сам се сетио времена када је хумор био здрав, примерен свим узрастима, дотицао се свега и свакога, а да се притом, нико није нашао увређен и понижен.
Време доброте и неке најискреније наивности је одавно иза нас!

Comment by Лаки (07/22/2016 13:51)

[Одговори]

Да знаш, Лаки, осетило се да дишеш за мене. А твоје освежење са реке је освежило и нашу неравницу. И кад помену намирнице, ево шта управо добих - можда се и теби свиди:
https://www.youtube.com/watch?v=bwsQNa38xq0
Све је то апропо хумора, који јесте пре био здравији, а и саме теме, где је занимљиво оно на почетку кад син говори образованом оцу да пази да не донесе поново стари грашак уместо младог. У томе је помало суштина о којој причају и сами сељаци: наиме, пошаљу им младе школоване пољопривреднике да им причају о новим технологијама и достигнућима, али кад им прост сељак, са искуством у обради земље, упути најбезаленије питање - они занеме.
Иначе, касним јер сам поново, дао Бог, накупила посла.
Поздравче! :)

Comment by pricalica (07/22/2016 18:50)

[Одговори]

Јецо, а што ми то радиш.:(( Зар није довољно што већ имам сто кила живе ваге.;))) Добро! Овог пута нека прође 'вако.;)))
Пошто немам моцарелу, прелазим на другу варјанту за коју имам сав материјал: млевено мешано месо (свињско,јунеЋина), бибер, со, презле, јаја, брашно, лук и уље:
https://www.youtube.com/watch?v=gsb9zz6ljrs

Крећем! То је за мене, очас посла. Био је ред да мало баталим поховане тиквице, пљескавице од тиквица, уштипци од тиквица .... од тиквица ... од тиквица:)))Ако приметиш да ти неки "тикван" нешто пише по блогу, то сам ја.
Поздравче!

Comment by Лаки (07/22/2016 19:58)

[Одговори]

Ево, Лаки, поузимасмо неке од понуђених рецепата па ћемо се, могуће, већ сутра придружити твом новоустановљеном распореду кувања. :)
Могу и тиквице. :)
Одох да одморим руке, сутра ме чека, дао Бог, наставак хеклане авантуре - у правом смислу те речи.
Машем! :)

Comment by pricalica (07/22/2016 22:14)

[Одговори]

Јецо, шта кувамо данас? Дали је паметно ишта кувати по овој врући? Кажу, да нам од прекосутра стиже краће освежење. Нека се барем охладе твоје игле а ваљала би и мала хладовина за моје штапове.
Велики поздрав од Лакија.

Comment by Лаки (07/24/2016 14:02)

[Одговори]

Лаки
Какво кување?! Држимо и ноге и главу у лавору. :)
Данас ладујемо по свим питањима. :)
И пријатно нам било!

Comment by pricalica (07/24/2016 17:54)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме