Понедељак, Март 17, 2014

Погром - Након десет година

 
 

[Одговори]

Десет година после, држава Србија најоштрије осуђује све преживеле Србе, како оне са Космета тако и оне из Српске Крајине или Републике Српске јер њихово постојање, њихова вековна огњишта, и њихово сећање представљају стравичан баласт кога се по сваку цену морамо ослободити. На томе ће и нова Влада даноноћно радити заједно са својим европским пријатељима.

Comment by Јанакис (03/17/2014 22:14)

[Одговори]

*Јанакис
Нажалост. Али мене јуче изненадила омладина, и обрадовала. Повадили личне карте и на гласање за здрав разум, насупрот старости која још живи у некој прошлости. И добро је, јер та омладина изврсно препознаје време и сама каже: Ми имамо само две могућности да бирамо: ЛДП или Двери. И то је истина! То што нико за Чеду не гласа, нека никог не вара, будући да сви на власти спроводе од речи до речи што он прича. Тако је и сад Чеда победио, илити, што би рекао Достојевски - Петар Верховенски.

Comment by pricalica (03/17/2014 22:28)

[Одговори]

Обесправљен, осиромашен и незапослен народ је изабрао главу тајкуна понуђену на тацни. Свима је јасно на какав су начин стекли богатство и сви се слажемо да им треба судити. Нажалост, људи још увек нису свесни уз ту борбу против пљачкаша шта су све на овим изборима подржали /изабрали/. Дај Боже да се варам око свега овога... али ми се чини да док смо се плашили вука пришуњао нам се вучић.

У српском парламенту од свих мањина једино Срби неће имати своје представнике.

Comment by Јанакис (03/17/2014 22:55)

[Одговори]

*Јанакис
Ако су уопште и бирали. Јер не треба сметнути с ума на који се начин већ годинама овде спроводе избори: уз ниподаштавање, крађу, манипулацију, медијску цензуру, презир према дијаспори итд. Народ је покраден и пре него што је изашао да гласа. Али, ево, сад увозе гласаче, па им у знак захвалности подигоше џамију у Суботици, и граде другу у Београду. Али једно не смемо заборавити: Америка нас гура у ЕУ, али нас Немци не желе јер доводимо Турке. Имаће народ овде хришћански о много чему да размишља. Али има ли времена, питање је?

Comment by pricalica (03/17/2014 23:24)

[Одговори]

Пре десет година страдали су Срби, као и много пута пре и после, а за то нико није одговарао...жалосно...
Хвала Ти за подсећање...

Comment by luna71 (03/17/2014 23:28)

[Одговори]

*луна71
Није и неће. Наређење је стигло: Срби морају да мењају свест и да почну да воле оне који их бомбардују.
Али, срећом, ту су Словаци и Пољаци који праве сјајне протесте за подршку Србима с Космета, тако да има наде за свет да није отупео.

Comment by pricalica (03/17/2014 23:38)

[Одговори]

Знаш, ужасава ме све то...да ли смо ми толико полудели да слушамо наређења...понекад се разочарам у сопствени народ, девојке уче трбушни плес, помама за тим...па то нам ни Турци за 500 година нису урадили, нису успели да ураде...све се одушевљавају са Сулејманом Величанственим и тим серијама, а тај "романтични" Сулејман је наше претке набијао на колчеве, само што то изгледа никога више није брига...много нам је кратко памћење...и да не набрајам даље, има тога много...

Comment by luna71 (03/18/2014 09:44)

[Одговори]

*луна71
Што неко рече: да само на дан-два искључимо телевизор, мислим да би све било другачије. Проблем је што је тв постао човеков најбољи пријатељ. Пријатељ, али какав? Коме допуштамо све оно што ником не бисмо. Зато се ми одлучисмо преселити у шљивик, где засадисмо воћке које немамо намеру да прскамо, да гајимо стоку, које немамо намеру да трујемо и да се дружимо са нашим кумовима, родбином, пријатељима, комшијама, децом понајпре. И има нас још таквих, дао Бог. И дај Боже још и више!
Грлим!

Comment by pricalica (03/18/2014 18:29)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме