Петак, Март 23, 2012

"180"

Беба Самуел - погледај!

 

...Р. Лере поздравља самовласно стварање човека из непостојања од стране научника - у епрувети. И истовремено одобрава право на утробно детеубиство. Одбивши се од Бога, атеиста, као и увек, приклонио се његовом противнику.

Нису случајно управо масони Џорџ Буш, Џејмс Бејкер, Вацлав Хавел и слични постали ентузијасти формирања Организације уједињених религија, која у једном од својих претходних докумената декларише: „Постоји јединствено мишљење међу учесницима да религијске установе морају на себе преузети одговорност за демографску експлозију.“ Ово је осуда Православља и других конфесија које осуђују абортусе (примедба аутора). „Ми морамо далеко јасније да се изразимо о проблемима сексуалности, средстава против зачећа, абортуса, јер еколошка криза јесте криза пренасељености. Смањите број живих за 90% и неће имати ко да наноси озбиљну штету екологији.“

Бивши помоћник генералног секретара ОУНА, масон Р. Милер, изјављује: „Свако покољење мора да реши шта је истинито, а шта лажно. Нама је потребна наука, а не религија да одреди шта је добро и шта је рђаво. Нама је потребна етика у времену. Оно што је правилно данас може сутра постати неправилно.“

 

„Западни пут у апокалипсу“, Јуриј Воробјовски

 

 

[Одговори]

Zalosno i uzasavajuce,da saka ljudi vuce milione u propast.A niko,bas niko da im stane na put? Masoni izaslanici palih andjela!
Daleka im lepa kuca!

Comment by lora1 (03/24/2012 14:08)

[Одговори]

*лора1
Плавуша из видеа лепо пита: Где су били, где јесу - сви?! Колико год да је кривица њи`ова на чињењу, толика и наша на нечињењу. Знамо шта нам је чинити, али - изговора је више. Поздрав, Лора!:)

Comment by pricalica (03/25/2012 18:00)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме