Недеља, Јун 23, 2019

Телевизија - непријатељ Србије

 

Улаз на Фрушку гору биће наплаћиван

Ова вест је могла да изненади само оне који држе затворене очи. Стога су ова писанија окренута појединцу са суверенитетом и интегритетом, коме вечера није преча од вере. Ко год је пристао на вечеру, изгубио је и вечеру, и веру и живот. Ко остаје веран, њега Господ чува.

Дакле, очигледно је да Срби остају без Србије, јер који год дневник да слушате, или неку политичку емисију, одмах вам у очи пада мржња прему свему српском. На свим местима овог система постављени су људи да уједају Србе и то православне. Да бисте разумели зашто су пробуђени и доведени спавачи (из руског серијала) како на места директора предузећа, власти, полиције, морате ствар сагледавати шире.

Од стварања Југославије Србија је плен Запада. Они су улагали у њу и сад долазе по своје. А како на Блиском истоку нестаје нафте, то тај народ ускоро неће имати од чега конкретно да живи, Амери им планирају смештај овде. И Арапи полако купују земљиште за себе. Које? Па црквено! Власт је решила да продаје наше, што је њима туђе. И не само то. Сад ћете, у оквиру „туристичке Европе у 21. веку“ (што је одавно предвиђено за њену будућност, која се већ дешава) моћи да посећујете своју историју, традицију, веру - на купљену карту и уз дозволу. Само луд не може да разуме зашто је ЦИА одлучила да камп медитације и јоге смести баш на Фрушкој гори, месту великих српских светиња. И где год видите сукоб Цркве и власти знајте да је у питању власништво над земљом које треба продати. Зато је важно да у овим временима чувамо себе од пропасти и не хватамо се у замке непомјаникове. Сачуваће Господ стадо своје. Нема ничег у овом свету вреднијег од душе.

(Новац, који је Немачка била дужна Србији (само један пример), Немачка је вратила у оквиру Југославије уложивши га, дакле, у нуклеарку Кршко. Видите ли ту колико је још тада поглед западних сила ишао далеко водећи рачуна о свом новцу.

СС дивизија Принц Еуген, у чији састав су улазили фолксдојчери (подунавске Швабе из Војводине, којима је Вучић подигао споменик у Бачкој Паланци) заједно са Бугарима извршили су покољ на српски народ у Кривој реци (операција Копаоник). Становништво је затворено у цркву и дигнуто у ваздух. Једну сељанку су спалили у сену. Учите децу историји, јер кад се заврши Дизниленд многи вуци скинуће своју јарећу кожу.)

*

"Брнабић - Дигитализација приоритет владе"

Седети у влади Ане Брнабић значи бити лишен личног интегритета. О образовању и напретку вам говори жена, која је, поред тога што вам поручује да је бити тетка неком детету исто што и мама, завршила школу у Америци која је на 768 месту (свака школа на селу у Србији може се похвалити бољим образовањем) И сад треба да поверујемо како ће земља, која више није у стању решо да произведе, уживати у летећим аутомобилима из Кине.

У Лондону је изјавила како Русија има уцењивачки став према Србији због Косова, али кад она буде предала Косово Србија ће утемељити боље односе са својим западним пријатељима, јер Русија више неће имати разлога да њих на власти уцењује.

*

У оном серијалу "Наша планета", као и на истоименом сајту, Дејвид Атенбороу нас упозорава на следеће: угрожене су многе врсте мора и океана, па ће сад, наводно, моћници морати да контролишу и да патролирају тим великим морским пространством како би спречили еколошки егзодус. Али то је само једна страна медаље, и то, будите уверени, она што се мање примећује. Да од тога нема ништа подсетићу вас само на скоро писање о томе да се Америка повукла из оног светског уговора о очувању резерви угља. Дакле, биће мало екологије, али Америку више брине нафта и гас. И сад долазимо до суштине.

Један од главних разлога што се не праве гасоводи по свету јесте тај што Америка не може да буде присутна у свакој земљи и да то регулише. Али где може? Па на морима и океанима! Тако се гас више неће транспортовати другачије већ у течном стању, а то ће да превозе бродови. Да ли сад разумете боље ту "еколошку" бригу? Осим тога, док писах онај пост о Хомољским планинама, видех (како је сад добро знати географију!) да је пуна шкриљаца. У данашње време они су стављени по страни, јер је прерада прескупа, али шта ако је неко већ ухватио пик на њих? У том случају рачунајте да ће са копањем шкриљаца да се уништи у сваком смислу тај крај: и еколошки, и егзистенцијално.

*

У уторак су мигранти у возу за Сремску Митровицу ножевима напали кондуктера и путнике.

Девојке, без мушке пратње, обавезно да буду на опрезу.

Власт у Шиду нас уверава да је то здраво стање.


 

[Одговори]

Добар КВАРТЕТ!

Comment by Препознавање (06/24/2019 10:57)

[Одговори]

Ево најновијег додатка:
Ukoliko planirate da se rashladite na Fruškoj gori nije na odmet da znate da je na snagu stupio "cenovnik usluga NP"*. Evo nekih:
- prolaz putničkog automobila: 1 sat - 100 din.
- prolaz putničkog automobila: dnevna taksa - 300 din.
- šetnja šumom: odrasli 100 din. za decu 50 din.
- postavljanje šatora - 30 din. po kvadratnom metru šatora (dnevno)
- fotografisanje i snimanje: 2.000 din.
- organizovani piknik: 25.000 din.
*Objavljeno u Službenom glasniku Republike Srbije, br. 14 od 06.03.2019.

Comment by pricalica (06/24/2019 18:13)

[Одговори]

Европа улази у нову фазу трансформације, коју многи називају коначном деинструлизацијом. За сада се ово прича само о Немачкој (прича, то јест перформанс око рудника у Немачкој у коју су се укључили и еколози, део је ове веће приче о деиндустријализацији). Уз ову и многе друге приче о гашењу последње фабрике у Европи иду и царинска и монетарна сукобљавања са Америком.Ова нова парадигма у коју смо ушли трајаће неких 10-20 година, а која треба да амортизује удар који следи са престанком биткоин нафте и гаса. Наредни удар следи након тог периода али у овим великим и моћним земљама.
Имајте ово у виду и размишљајте већ сада шта остављате деци.

Comment by pricalica (06/26/2019 20:50)

[Одговори]

И надаље магареће ливаде за телетабисе
Проваљена је и документована (са сликама) једна интересантна ствар: уочи кампање за Београдске изборе 2017. године у Борчи је постављена табла са објавом о почетку радова на канализацији и да ће радови бити окончани до 1. октобра 2017. године (или новембра). Како је завршена кампања, тако је табла волшебно ишчезла.
Никола Којо је обећао да, уколико протести не донесу плода, он напушта земљу. Биће да га Холивуд није хтео, па сад са осведоченим пријатељем српског народа, Филипом Давидом, прави удружење или странку. Лепо је кад се бизнис почне лажима и будеш за систем дечко који обећава.
Превише глуме и естраде, и то оних који призивају још мањинских и људских права за Србију, говори да се пропаст наставља. Па ко хоће тако, а ко хоће другачије - има и алтернатива. За систем је само важно да се Срби поделе и наставе да губе: партизани и четници, грађани и патријоте. Тако се и тета Ана Брнабић декларише као патријота. Само нека су они сви заједно, и нека са обе стране има гејева.
Време Нерона и деструкције је све ближе, јер држава, која доноси све луђе и луђе законе, на крају се мора урушити. Очигледно је да се ближимо оном времену о којем писах, да ће се људи запошљавати како би заливали пластично цвеће у саксији, и рађе ће умирати гладни крај контејнера, већ обрађивати земљу.
Наравно, то не вреди за оне ван система и не од овог света.
Узгред, БиХ се све више и више пуни мигрантима и то, изгледа, ником не смета, нити има ко да проговори о томе.
Сад постаје јасније и зашто су смањивање а не повећаване војске у Европи - ради пљачке.

Comment by pricalica (06/27/2019 23:47)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме