Четвртак, Март 24, 2016

Порука с Крима

 
Руси са Крима упућују поруку српској браћи и сестрама
 

mediterraneo [Одговори]

istina rusi su naša braća i oni dobro znaju da je dunav veza naša dva naroda.na delu je plan unije i britanske krune o stvaranju "podunavske federacije" kojom bi se zauvek srbija razdvojila od rusije

Comment by mediterraneo (03/24/2016 20:06)

[Одговори]

Стварањем Југославије нестала је Србија. Догађаји који се дешавају и даље раде на томе да се угуши све српско: од политике до духовности. Међутим, човек снује а Бог одлучује. Зато и говорим да ми данас наша поколења морамо одгајати у смеру стварања нове Србије. Јесте, Британци овде поново шурују са Турцима, али сетити се треба да је шака српског јада разбила већ једном ту унију. Сањајмо о уједињењу српских земаља. Један странац, након губитка српских Крајина, оставио је Србима поруку: све док Крајине стоје негде записане на папиру, знајте да није крај.

Comment by pricalica (03/24/2016 20:38)

mediterraneo [Одговори]

tačno tako pričalice - slažem se ,mislim da dolazi dobro vreme za naš narod

Comment by mediterraneo (03/24/2016 21:10)

[Одговори]

Мислим да ћемо се нагледати још свега, јер народ мора проћи кроз сито како би се одвојило жито од кукоља. Слушам јуче како се већ две породице намеравају вратити из Швајцарске, јер у тој земљи већ нестаје самих Швајцараца. Кад седе негде у друштву, од њих четворо-петоро један је Швајцарац. У Немачкој, прича жена, град од пре двадесет година, који је био 90% немачки, сад је 50% и сав је мафијашки, а био је конфецијски центар. Закони и норме постају несношљиви. Сад је време да се деца рађају. Могли су наши у оскудици, можемо и ми. Само кад бисмо стварно знали своје моћи, а не оно што умишљамо.

Comment by pricalica (03/24/2016 21:28)

Живот и слобода [Одговори]

Срце је огромно.. Хвала ти причалице..

Comment by krasiva (03/24/2016 23:06)

[Одговори]

Sve se vrača svom izvoru pa i mi. Žao mi je, da još nije došao taj trenutak ali znam i osečam, da če pre ili posle srpski narod izginuti ili vaskrsnuti skupa sa ruskim narodom, koji je u srži srpske misli uvek bio prihvačen kao matica svog prapočetka.Zato nije sramotno, kako neki misle ako za nas neko kaže: "Sete se Rusa samo tada,kada im je najteže"...jer je baš to dokaz naše največe i najdublje ljubavi. Jer kako čovek tako i narod u svojim najtežim trenucima seti se onoga koga voli kao sebe ...i više od sebe ako mu pokloni svoju poslednju misao. Tako i ja osečam, da če onog dana , onog trena kada dođe vreme odlučujučeg megdana naša misao biti sjedinjena sa "majkom Rusijom" što je mislim odlika samo velikog i duhovno posebnog naroda.

Comment by laika (03/24/2016 23:11)

[Одговори]

Наши поправљачи сад већ пропале демократије (није мој израз) то још не могу да разумеју, то јест они који су спремни да продају образ за сок и сендвич или западну идеологију. Они морају да добију добру пљуску како би разумели ово што нам Руси поручују. Најгоре што је српски народ икад имао јесте - политичар. Зато се треба њих клонити, нарочито данас у време окупације.
Велики поздрав!

Comment by pricalica (03/24/2016 23:19)

[Одговори]

лаика
Како је патријарх Павле говорио: Бог ће помоћи ако буде имао коме. Тако ће и Руси помоћи ако буду имали коме. Сад не би било добро да се Косово и тако врати јер бисмо на следећим изборима имали председника Тачија. Дакле, све у своје време.
Велики поздрав и теби!

Comment by pricalica (03/24/2016 23:24)

[Одговори]

ДА!

Comment by prepoznavanje (03/27/2016 19:57)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме