Недеља, Новембар 02, 2008

Карика која недостаје

Е, да. Размишљајући да ли да за наслов ставим Карика на крају, будући да некако верујем да је игра већ довршена, дође ми на ум да је ово, ипак, мој први пост на Генералној, па не би било у реду да почнем са крајем. А и ова позивница за игру ми се некако фино уклопила. С тим у вези, а поштујући правила игре, желим да се захвалим Домаћици (http://domacica.blog.rs/), то јест особи иза тог ника, која ми је позив и упутила и којој желим што скорији опоравак.

Ако сам добро пратила игру, мислим да је све `закувао` Пинокио (http://pinokio.blog.rs/). На њеном блогу прочитах неколико ствари по којима се препознах. Наиме, ни сама нисам љубитељ ланчаних игара типа `догодиће вам се нешто страшно` и, попут ње, и сама исте аутоматски прекидам одмах по приспећу. Понекад и одговорим пошиљаоцу, чисто да се не би поновило. И то би могла да буде једна од седам чињеница о мени. Оних преосталих шест би се могло сасвим оправдано подвести под – буба лења. Ем што је чињеница, ем је нешто са чиме се борим и покушавам да превладам.

Одабрати седам људи на крају поста је, мислим, најтежи део ове занимљиве игре, пре свега из разлога јер сам ја још увек `тазе` на овој блогосфери, а исто тако и оно неколико људи са којима се унеколико дописујем, махом су сви `играчи`. Стога бих узела себи за слободу и све оне намернике који би прочитали овај пост, а нису до сада играли – а играли би – уколико се осете прозванима, нека се наставе.

А свима велики поздрав од Причалице!

[Одговори]

Zarad istine i Pinokijevog normalnog nosa, priznajem da sam ja ta koja je sve zakuvala, ali....ne kajem se! :)))))

Comment by Pinokio (11/02/2008 17:54)

[Одговори]

Pričalice, ovo si veoma simaptično napisala i odgovorila duhovito. Ne verujem da si buba lenja, ali ako insistiraš, verovaću ti večeras. A sad lepo idi na divan post u tvom maniru, mandrak72.blob.co.yu o hrastu, dopašće ti se.

Comment by sanjarenja56 (11/02/2008 19:19)

[Одговори]

hehe, vidi, vidi - prćasti Pinokio, hehehehehehehe ...
pričalice, možda jesi bubica, ali ona provrednjena - pčelica! (bar na blogu)
Ave!

Comment by patos (11/02/2008 19:50)

[Одговори]

dopao mi se ovaj domaći, mada je malo nezavršen. ili to znači da samo potvrdjuješ da ponekad ostaneš bez reči?
Prijatno!

Comment by domacica (11/02/2008 21:29)

[Одговори]

@Pinokio
А како би се Пинокио дао распознати међу свом децом, да му није носића. Љубим ти носић, Пинокио, и пуно те поздрављам онако од срца!

Comment by pricalica (11/02/2008 21:44)

[Одговори]

@sanjarenja56
Е нашла ја неког да ми то стално говори, а можеш и ти, слободно, како би се поправљала. И послушно хитам назначеном тексту. Хвала!

Comment by pricalica (11/02/2008 21:46)

[Одговори]

@Patos
Хајд` провери да ниси мислио на трута, хе, хе...

Comment by pricalica (11/02/2008 21:47)

[Одговори]

@domacica
Е тако треба: онај ко је задатак задао и треба да контролише. Па још ако је конструктивно, у шта не сумњам, куд ћеш лепше и боље! Ако није проблем, покажи прстом па да делам. Поздрав и свако добро, Домаћице драга.

Comment by pricalica (11/02/2008 21:49)

[Одговори]

Evo, provereno - pčelica! hehehe ...
Ave!

Comment by patos (11/02/2008 21:56)

[Одговори]

@patos
А то! Ма мустра само...

Comment by pricalica (11/02/2008 23:12)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме