Субота, Септембар 10, 2016

Мигрантска криза - Шид

Младић избоден ножем
 
Али није само он, но јавност о другом не сме да зна. Очекујем да ће ускоро бити послато још полиције на границу која не постоји и да ће се почети градити, за почетак једна, монтажна џамија.
 
За то време православни храм у Приштини гори, вајни "Србин" мокри на потопљену ваљевску Грачаницу, "српска" полиција руши споменик Светом Николају, "Срби" секу храст запис, затрпавају старе ископине православног храма... А родитељи уче децу да буду старлете...
 
Да, батина долази из раја, јер Бог бије сваког сина којег прима...
 

[Одговори]

Први део сам погодила. То је изјава нашег председника општине, који је ту да слуша. За то време мигранти потписују папире о останку у Србији, а колики им је број - не зна се, јер тако кажу из центара: не зна се колико их прелази из правца Македоније и Бугарске. А даље од Србије не иду, јер их не примају. Чак је и Орбан замолио Вучића да му више не шаље мигранте, а који год да се азил прави на граници са Мађарском да буде - у Србији. Значи, биће и џамија. А Срба хоће ли бити?

Comment by pricalica (09/10/2016 21:07)

[Одговори]

Ту би један вод жандармерије из Ниша са комплетном опремом решио проблем у кратком року. Притом им дати одрешене руке у сваком смислу а командант жандармерије зна кога би поставио као одговорног за тај вод. Знам и ја једног, због којег би избеглице избегавале да користе и дрвене чачкалице а камоли да носе ножеве. Нажалост, нисам министар полиције.

Comment by Лаки (09/10/2016 22:20)

[Одговори]

Лаки, то би се могло решити са шаком наших људи, али власт не дозвољава! Не сме! Мора народ да се дигне на буну, и то сељачку. А то не могу све док фејсом и нетом круже слике за лајковање: ја сам сам себи довољан и сам себи битан. То су главни статуси, који делују на психу. Све док им се та самоћа и изолованост не обије о главу.

Comment by pricalica (09/10/2016 22:24)

[Одговори]

Градоначелник Шида се плаши министра полиције, овај претседника владе а овај Меркелке. Избеглице то знају и биће све дрскији и дрскији. Гледам их како су обучени, ја сам голи гоља. Најмодернији телефони и по 10-ак хиљада евра у џепу. На лицима им циничан и подругљив осмех. Ни они немогу да верују колике смо ми гоље и беда. Како оно рече комшија хрват; шака јада.
Овај наш неда да смо гоље и шака јада па нас брани ћутањем. Зарекао се да ни "А" неће рећи.

Comment by Лаки (09/10/2016 22:48)

[Одговори]

Није он - тако му поручили. На увреде Хрвата Србија да ћути, рече ЕУ. Али нас и не вређају Хрвати, већ бивши Срби. Ту су све Милановићи, Петровићи, Тодорићи - нигде ниједно хрватско презиме.
А видиш и да мигранти немају име. Тако може да убије кога хоће од нас и сутра он иде даље, јер нико не зна ко је те ни где је.
А полиција није ту, видео си, да брани нас од њих, већ да ми не бисмо ударили на њих. То ти је то!

Comment by pricalica (09/10/2016 23:10)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме