Кривое зеркало души (2014)

За ову серију, најзад, дочеках српски превод. Одавно је погледах на јутјубу са енглеским преводом и стрпљиво чеках преводиоца да је примети. Имала сам разлога за то, јер је већ неколико серија, пре ове, превео са тог двојезичног канала. И сад је могу са великим задовољством препоручити и другима.

Врло мало људи је способно да туђу патњу осећају као своју. Олга Терентјева је била благословена тим даром, тако ретким данас. Али издаја много боли! Њен рођени брат продао ју је да врати свој дуг, њени родитељи су је одбацили, а комшије су је оговарале иза леђа. Олга је остала потпуно сама на свету. Она је потпуно другачија… Једина ствар коју је девојка имала из своје прошлости, био је мали медаљон, чувар старе породичне тајне, који јој је поклонила њена драга бака… 

Најважније је да, поред свега што се дешава у серији, она уопште није вулгарна. Дакле, могуће је и у данашње време снимати без тога.

Серију "Кривое зеркало души" од четири епизоде можете скинути са јутјуба:

1. епизода

2. епизода

3. епизода

4. епизода

а превод ћете пронаћи овде.

Када скинете видео са јутјуба, за оне који не знају, направите посебну датотеку у коју ћете, уз епизоде, додати и преводе. Након тога је потребно да називу сваке епизоде додате истоимено названи превод, тј., можете просто и епизоду и превод преименовати у истоимени назив (нпр.: епизода 1 и превод назвати епизода 1).

Надам се да ће вам се допасти серија.

Пријатно гледање!