Субота, Август 06, 2016

Истина о баба Ванги

 
Истина о баба Ванги
 

 
 

[Одговори]

Причалице, овај видео је легао као кец на десетку. Ко год да погледа овај видео и да је само мало разуман и писмен биће му све јасно.

Читам у новинама, туговање једног свекра како је после настрадања снајке, његовој жени опао промет предсказања и лечења тешких болести, да су за то криви новинари, и да више немају од чега да живе. Имају, али не онако.... као некада, исправља он!? На крају је рекао за новине, да у ствари није новац у питању, већ деца која се више нелече код његове жене, а њима је највише помагала. Најгоре од свега је његова реченица, „како су деца остављена на милост и немилост разним болестима, а нама је ускраћено да им помогнемо“.

Comment by Лаки (08/06/2016 12:37)

[Одговори]

Бивши астролог, Јања Тодоровић, у својој исповести исто говори да су је и муж и породица волели док се бавила врачањем и доносила силан приход. Кад је спознала истину и ко јој шапуће, те се оставила ћорава посла, муж ју је оставио и породица. Међутим, треба рећи да Вангу хвали и Лепа Брена, којој је Ванга спонзорисала, својим тзв предсказањем, оснивање Гранда и могуће Пинка.
Сем тога, није ли наша власт у своје време пуштала свакакве врачаре на тв? Да није било прихода и интереса, да ли би се то радило?
У историји је, такође, познато да је Хитлер био склон сујеверју и да је оно што је помогло у његовом свргавању била астрологија, односно, потурили су му Јевреја (чуј ироније) да му он врача. Хитлер је насео и поверовао и тако је уништен.

Comment by pricalica (08/06/2016 13:00)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме