Понедељак, Јун 13, 2016

Тунел у Швајцарској

Сатанизам на отварању тунела у Швајцарској
 

 
Време се опасно убрзава...
Ево и објашњења овог небивалог ритуала, који треба, не покајемо ли се, да постане званична религија Њу ејџа.
 
 
У Пољској се отвара школа за окултизам!
 
Отимање деце од родитеља води томе да се у децу уселе демони. А то ће бити, по речима једног светитеља, последње и страшно време...
 
 Православље је свему овоме велика сметња.
Зато је важно вратити Константинопољ!
 
Зато се не дајте медијима под власт, који желе да нас успавају и својим садржајем држе даље од чињеница обичног фрижидера. Иде грозно време! Сад већ гази гвозденим чизмама. Одлазак из Србије, бојим се, неће помоћи. Овај талас захвата цео свет.
 
 
 

[Одговори]

Bežanje može nekada pomoći,nekada je čak i neophodno, ali postoje situacije u kojima se čovek mora suočiti sa činjenicama. Takvo vreme je došlo, i uvek je tako kod dugotrajnih, tihih i podmuklih promena.
Ništa (toliko)novo, i ranije su se generacije roditelja suočavale sa "revolucionarnom" decom i svima su i uvek promene izgledale dramatične ...
Čitam jedan zanimljiv roman našeg pisca koji prati očeve i sinove kroz pet generacija u Beogradu od početka prošlog veka i svaka nova generacija je bila "poblematična" za roditeljsko shvatanje ... i mislim se kako je bilo onim roditeljima prihvatiti svoju decu i njihove ideje? Nije lako. Nikada suočavanje nije išlo lako... a gde će nas događaji odvesti, vreme će pokazati. Nikada ne bude ono što se planira. Život ima svoje tokove i zakonitosti, a sam Bog ima svoje planove ... zato sam napisala da "sudbina" ima svoj program (pri tome nisam od onih koji veruju u sudbinu u smislu unapred nekome zacrtanog puta, već ovaj pojam koristim u nedostatku boljeg izraza).

Žao mi je što ne mogu otvoriti video na svojim uređajima, ali ovo ostalo sam pročitala.
Emocionalne manipulacije i intelektualne zbrke su svakako "dobar" način da se promeni svest i to je lako u tinejdžerskom uzrastu sa tolikim pritiskom. Pri tome mi kao društvo niša nismo učinili da se tome suprotstavimo. Dovoljno je pogledati ko nam štampa udžbenike za DRŽAVNI školski program!! Pojedincu je veoma teško sačuvati dete pod tolikim pritiskom.
Ali uvek nam preostaje da se molimo i nadamo najboljem rezultatu onoga što preduzimamo i činimo i ne treba izgubiti iz vida da postoje i gore stvari - ne treba ih prizivati, ne treba od malog zla praviti veće.
Pozdrav draga pričalice.

Comment by Aneta (06/15/2016 10:16)

[Одговори]

Много ме је замислио твој коментар и хиљаде мисли тутњи кроз главу.
Гледаћу да се на написано осврнем на другачији начин.
Поздравче! :)

Comment by pricalica (06/16/2016 23:21)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме