Петак, Фебруар 07, 2014

Чудо у Сирији

Агенција OCP News Service (Међународна православна служба Хришћанских Новости) саопштава о чуду Пресвете Богородице у једном од манастира Сајднаја.

Случај је испричала једна сиријска хришћанка, која је недавно била у посети својој домовини. Чудо се догодило прошлог месеца, када је група терориста засипала ракетама један од тамошњих манастира. Монахиње у манастиру Пресвете Богородице зачуле су страшну буку и осетиле јаку вибрацију од ракетног бацача. Биле су убеђене да ће их ракета убити и уништи манастирски комплекс. Међутим, пошто се ништа од тога није десило, заинтересовале су се за „судбину“ ракете.

Неколико дана касније манастир је посетио један од војних генерала сиријске војске, да би им упутио честитке за Божић и Нову годину. Током разговора официр је поставио питање да ли је манастир у последње време претрпео било какве необичне догађаје, на шта су му монахиње испричале о ракети коју су на манастир испалили побуњеници, а која им није причинила никакву штету.

Официр је био крајње изненађен чувши за овај инцидент, а онда је изјавио да, иако није видео само лансирање ракете усмерене на манастир, ипак јесте са другим људима видео нешто сасвим чудно и необично. Ракета је била готово стигла до манастира када се изненада на небу појавила жена обучена у плаву одору и, узевши ракету у руке, бацила је у страну. Сви који су то видели, остали су у чуду. Генерала је заинтригирало ко би могла бити ова жена у плавом, око које се шири необична благодат. На крају је схватио да то не може бити нико други, до Пресвета Дјева Богородица – Мајка Господа Бога и Спаса нашега Исуса Христа.

Извор: pravoslavie.ru

Светигора

 

Царица тишине

 

Ветар [Одговори]

после оваквог текста и муѕике, проблеми су развејани! Хвала на избору сејо!

Comment by Јаца (02/07/2014 12:45)

[Одговори]

*Јеца
Радујем се томе, мила. Још да додам, оно што видех у коментарима: каже Ивана да, док је била у Египту, дошло јој да сними ову песму (иначе је снимала успаванке за децу тамо) да би, без икаквог сценарија, саме почеле да долазе животиње: камиле и јарићи. Грлим! :)

Comment by pricalica (02/07/2014 20:37)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме