Недеља, Јун 09, 2019

Чудо на Блиском истоку

 

Муслиман у Египту је убио своју жену јер је читала Библију. Затим ју је сахранио заједно са живим ћеркицама: једном још у повоју а друга старости осам година. Полицији је пријавио да је ујак убио девојчице. 

Након 15 дана умро је рођак ове породице. Када су отишли да га покопају нашли су под песком живе девојчице. Сви у земљи су били огорчени, а отац девојчица је погубљен. Питали су старију девојчицу како су преживеле, а она је одговорила: "Човек у сјајно-белој одећи, са ранама на рукама, долазио је сваки дан да нас храни. Будио је мајку да подоји сестрицу." Била је интервјуисана од стране Египатске националне телевизије, а водитељка је била муслиманка у бурки.

Ова вест се преноси целим Блиским истоком, јер је Египат центар тамошњих медија и образовања. Тамошњим лидерима неће бити лако да објасне ово чудо, али је извесно да Господ брине и над овим делом света.

Вест (коју сам сажето пренела са руских и енглеских извора) можете пронаћи на нету.

 

[Одговори]

Samo Isus moze sve, eto dokaza nevernim dusama i farizeima

Comment by Radica (06/13/2019 11:04)

[Одговори]

Слава нека је Богу на свему и за све!

Comment by pricalica (06/16/2019 15:45)

[Одговори]

Опростите на ком сајту да тражим извор ове информације .

Comment by Милан добрић (06/17/2019 09:08)

[Одговори]

Најпре сам вест нашла на руском православном профилу, а онда сам сама вест потражила на гуглу куцајући у претрагу енглеске речи. Има их на више сајтова, па пробајте да изгуглате на упит: муслиман из Египта убио жену и тако даље на енглеском, наравно.

Comment by pricalica (06/17/2019 15:34)

Propaganda je čudo! [Одговори]

Na žalost, sve ostaje baš na tome, samo "priča". Treba sa rezervom i rasuđivanjem uzeti ovu i sl. "Čuda" sa Bliskog Istoka. Ko zna engleski, evo i obrazloženje/dokaz o netačnosti ove i sl. priča:

http://wafflesatnoon.com/miracle-in-egypt/

https://www.snopes.com/fact-check/buried-treasures/

Comment by Anonymous (07/13/2019 06:41)

[Одговори]

Прочитала сам и то, може да буде и тако, али објашњења немају смисла.

Comment by pricalica (07/13/2019 12:53)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме