Уторак, Јануар 01, 2019

Демократија на делу

Демократија на делу - видео
 

„Зна народ!“,  Шојићева, то јест сваког политичара омиљена поштапалица. А ево га народ: обично стадо оваца за шишање, нажалост.

Овде нема Србије. Има само шићарџија: пензионера, који траже своје паре, гејева, који траже још својих права, студената, који траже јефтиније школовање итд.. Ту нема Србије, нема бриге за границе, питања, већ: има да мислиш како ми ти, овде спонтано окупљени под нечијим руководством, кажемо и наредимо.

И свима нам промиче следеће: како Вучић зна да ће ово бити мирне демонстрације? Да ниједно јаје неће пасти, нико неће јурнути на неки излог, и зашто нема милиције да чува било шта? Зато што је, пре протеста, добио гаранције да тога неће бити. Зато што од ових не мора да се плаши. Зато што склањање ове табле говори да квантитет није исто што и квалитет. Зато што живимо у време нових технологија и фотошопова, па слике могу да се обраде и садржај прилагоди телетабису за рачунаром или пред тв дизнилендом. Зато што су овде глумци, који знају како се то ради. И зато што ови само хоће да њих неко примети при деоби колача, а не зато што их је брига за ове овце.

 

У.п.: Сајт блог.рс је од синоћ хакован и тренутно нас бомбардују смећем. Да ли ће наставити да ради, не знам(о), али за вас, који читате - да имате то у виду. 
 

[Одговори]

Jel ovo poludio blog.rs, gdje su postovi, zid prepun reklama nekakvih nekulturnih i lakse odustati od bloga nego ono odvratno sta postavljaju, jesi primjetila

Comment by mtj (01/03/2019 19:09)

[Одговори]

Да, хакован је а админа нема, нити их брига. Спам машина избацује искључиво смећарске огласе. Да ли ће неко то средити или је време блог.рс-а прошло - видећемо ускоро.

Comment by pricalica (01/03/2019 21:04)

[Одговори]

Nadam se da ce se rijesiti

Comment by mtj (01/03/2019 21:09)

[Одговори]

Шта ти пише горе испред линка?

Comment by pricalica (01/03/2019 21:13)

[Одговори]

Mislim ime

mtj

Comment by mtj (01/05/2019 20:57)

[Одговори]

Aaaa tek vidjela sta pise iskreno, izvini nisam ti ni citala ranije post

Comment by mtj (01/05/2019 20:58)

[Одговори]

мтј
Искрено ме занима да ли и другима пише нешто испред линка самог блога, јер код мене пише. Чисто да упоредимо.

Comment by pricalica (01/05/2019 21:38)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме