Четвртак, Новембар 29, 2012

Јеврејка уз Србе

 

 

 

 

To make Christmas less offensive to the enlightened, anti-Christian tolerants of this country, a reader named Alex proposes that the six million or so Eastern Orthodox Christians in this country demand that their holiday greeting be given equal display time in stores and on postage stamps. And instead of the West’s watered down “Merry Christmas”, the required salutation will be: CHRIST IS BORN! When greeted thusly by Eastern Europeans, all retail employees in America would have to respond with the traditional, “Indeed he is born!” or “Glorify him!” Further, Christmas decorations would have to stay up until after January 7th, which is the Serbian and Russian Christmas.

After the Eastern Orthodox community finally gains admittance into the sphere of the politically correct by threatening violence should these demands not be met, perhaps “Merry Christmas” and Nativity sets will seem less threatening.

Posted by Julia Gorin

 

 

 

Под називом

„Срећан Божић 7. јануара, или како да Либералима учинимо Божић мање претећи

Око шест милиона Православних Хришћана у САД треба, на основу тога што све мањине нешто траже од владе САД, да траже да се званично у САД слави и Православни Божић, као и да добију и рекламу на медијима и рецимо као мотив на поштанским маркицама САД. Такође, Православци у САД би требало да траже своје право да се уместо западним „Срећан Божић“, када Православац уђе у радњу, поздрави са „Христос се роди!”, а да сваки продавац и службеник у САД мора да му одговори са „Ваистину се роди!”. Такође, Православци треба да захтевају да Божићни украси остану на јавним местима све до 7. јануара који славе Срби и Руси у САД.

Џулија Горин

http://www.juliagorin.com/

 

 

 

у.п.: Ко је Џулија Горин? То је жена, која је изјавила: "О вама (Србима) је изграђена велика лаж, то је феномен какав никада раније нисам видела, а ширење истине о Србима постало је моја животна мисија."

Некада политички сатиричар, од 1999. године она је неприкосновени борац против моћних балканских етничких лобија и медијске индустрије у Америци. И то све ради без икакве надокнаде! Својим упорним истраживачким радом открила је многе непријатне истине и тиме изазвала бес многих србомрзаца, а због наших медија и људи који диригују њима - Срби још нису упознали ову храбру жену и пријатеља. 

 

[Одговори]

Од владе САД би било сасвим довољно тражити да нас не убијају. И тај минимум би био довољан да будемо ако не срећни, а оно бар живи. Само ми се чини да тај наш минимални захтев није прихватљив.

Comment by Јанакис (11/29/2012 17:40)

[Одговори]

Amerikanci zaboravljaju da je
SAD prilog za vreme i označava
sadašnjost.

Comment by Daca (11/29/2012 18:17)

[Одговори]

*Јанакис
Некако мислим да су живи они људи који говоре истину, а они који лажу и муљају - мртви. Али оно што је најзанимљивије за ову жену, јесте да она уопште нија знала ко су Срби, али медијска хајка, која је почела у Америци, невиђена до тада, у толикој мери ју је заинтригирала, да је она одлучно кренула да види "шта се иза брда ваља". Оно што је открила згрануло ју је. И стала је на страну истине.
Она мисли својом главом, док видимо ових дана како Медлин Олбрајт мења мишљења ко пелене. А једном кад се почне, то мора и да падне, јер зло не може да стоји.
И ово ће проћи...

Comment by pricalica (11/29/2012 18:24)

[Одговори]

*Даца
Биће да је то ипак нова нека САД-ова садашњост.

Comment by pricalica (11/29/2012 18:28)

mediterraneo [Одговори]

draga pričalice , zanimljivo je posmatrati činjenice ,koliko su ulagani napori da se uticaj i značaj srba umanji .došlo je vreme ,nastale su okolnosti pod kojima velika rusija uspostavlja čvrste veze sa malom srbijom,i rogozin je izjavio da više neće biti moguće da se bilo ko odluči da oružano interveniše prema srbiji.došlo je vreme da srbi i rusi ponovo postaju jedno , došlo je vreme novog sjaja stare srpske slave.možemo biti mirni.pozdrav mila price pričalice

Comment by mediterraneo (11/29/2012 21:09)

[Одговори]

*медитеранео
Драги морепловче, далеко је то од доброг, не док се гради граница према Космету. Кад у Србији буду на власти родољуби и патриоте, тад ће и сунце над Србијом да сване. Тренутно оно сија само над понеком главом. Али, наде имам и мир свој не узнемиравам пакошћу адском. Поздрав ти!

Comment by pricalica (11/29/2012 21:28)

[Одговори]

Nedostajes mi :(

Comment by Kaja (11/30/2012 14:39)

[Одговори]

*Каја
Да знаш и ти мени! Љубим! :)

Comment by pricalica (11/30/2012 16:59)

[Одговори]

ma sta me ljubis dodji na net :(

Comment by Kaja (11/30/2012 17:46)

[Одговори]

Mnogo je toga naopkao o nama rečeno i nama učinjeno. Nadam se da će SAD, koliko već sutra biti ružna prošlost.
Uvijek ima svijeta koji misli svojom glavom,a najveći smo problem sami sebi. Nažalost nijedna vlast nije formirana iz patriotskih razloga, osim onih koje su koristile patriotizam za ličnu promociju.
pozdrav

Comment by mandrak72 (11/30/2012 18:00)

[Одговори]

*Каја
Па ево наске на нету. Или где...?

Comment by pricalica (11/30/2012 18:10)

[Одговори]

*мандрак
Не само света (појединци) који мисли својом главом, а да ногом није овде крочио, већ сад има и оних који се на лицу места осведочише у неправду, па то исто проповедају кад се врате кући. Ево, све више и више се америчке војске јогуни против онога што им држава ради, јер где год они ратују, ту дрога расте и буја.
Овај пример издвојих, јер је поучан, а жена је то лепо приметила: Америка се бори за демократију у свету, за права свих мањина, али их нема у сопственој земљи!
Ово си лепо приметио, Мандраче, за патриотизам и родољубље. Баш је тако! Да би се био родољубив и патриота, поред ДА, мора се научити и реч НЕ, па и МОЖДА. Све док је само ДА на делу, ту нема ни Р од родољубља.
Поздрав!

Comment by pricalica (11/30/2012 18:17)

[Одговори]

Nažalost patriotizam je samo dio predizbornog folklora koji se ciklično poklapa sa predizbornim kampanjama.
pozdrav

Comment by mandrak72 (11/30/2012 18:22)

[Одговори]

*мандрак
Нажалост! Али - и то ће проћи. Машем!

Comment by pricalica (11/30/2012 19:09)

[Одговори]

Нисам познавала ову дивну жену. Хвала ти што си ме упознала са њом.
Ретки су овако храбри и истинољубиви борци за правду. Зато и ваља говорити о њима кад год ко чује да их има.

Comment by trunsmoitren (12/02/2012 18:50)

[Одговори]

Тако је Причалице, но ти што не постоје, односно не спадају у живе, како кажеш, могу много тога лошег за свог мртвила да почине. А Олбрајтова не мења мишљење, већ њено истинско мишљење само понекад исплива на површину, као у Чешкој, а иначе је прикривено лицемерјем и дипломатским фразама. Недела њена говоре много више од речи о њеном мишљењу.

Comment by Јанакис (12/02/2012 19:59)

[Одговори]

*трунсмоитрен
Кад су и из Јад Вашема послали неке похвале на рачун Албанаца, као да су спашавали Американце у току Другог светског рата, она није презала ни њима да упути критику. Замисли колика је њена храброст, дао Бог!
Зато ми и јесте част писати о њој, радости.

Comment by pricalica (12/03/2012 20:03)

[Одговори]

*Јанакис
Е то би већ била вилософија. Не знам да ли ти је познато, да када је у Светом Писму Христос позвао момка да Га следи, овај се изговарао да мора укопати оца свога, на шта му Исус одговара: Остави нека мртви укопавају своје мртваце.
Не може мртав живом ништа, али можда мртви види и оживи! По ономе што се да видети код нас, ја не знам јесмо ли ми, као народ, живији од оних који нас нападају? За пример имам код мене игумана, који се вратио из Америке, а отишао пред комунистима. Кад је дошао у Србију, каже, није могао да препозна народ! На Светог Николаја Срби пеку прасе!? Па да је само то, куда ћеш већег зла. Али, нажалост, није...

Comment by pricalica (12/03/2012 20:12)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме