Субота, Октобар 31, 2020

Forbrydelsen

 

Након дужег времена наиђох на серију вредну пажње и, што ми би још интересантније, снимљена је у Данској. За љубитеље трилера и криминалистике, одличне глуме биће ово дело које ће несумњиво многе америчке и енглеске серије превазићи. Овде пратимо детективку Сару Лунд како, радећи свој посао и преврћући сваки камен, наилази на ствари које и није добро откривати у систему, који је сав спрега злочина, криминала, судског вештачења, политике и полицијске истраге. Психолошка дубина ликова, духовност са алиекспреса и то да је у таквом систему човек човеку вук само показује смер којим друштво, зависно од новца којег нема, у том систему иде. И, остајући дуго замишљен над том спознајом, која је дубоко реалистична, човек мора да се запита: има ли уопште невиних?

торент

превод

  

[Одговори]

Verovatno nema...

Comment by lastavica (11/01/2020 07:06)

[Одговори]

Ne znam da li zbog pomalo sumorne klime, dugih noći Skandinavci pričaju sjajne priče, pišu trilere i snimaju odlične serije.
Seriju upravo preporučih kćeri.

Pozdrav

Comment by mandrak72 (11/01/2020 19:36)

[Одговори]

ластавица
Серија одлично разоткрива скривене мисли појединаца. И многи људи налазе изговоре за своје поступке, али кад их стигне невоља увек је на делу адамовско-евин синдром - други је крив. Невиних нема, ни безгрешних... одавно размишљам о томе.

Comment by pricalica (11/02/2020 20:52)

[Одговори]

мандрак72
Не знам како дођох до препоруке за серију, али кад видех да је Данска производња не двоумих се нимало. И нисам се преварила. Глума се не примећује, све изгледа као да их камера прати а не да их снима. Заиста је серија доживљај. Надам се да ће се и ћери допасти.
Велики поздрав за све! :)

Comment by pricalica (11/02/2020 20:56)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме