Субота, Март 16, 2019

"Бела Аустралија"

 
Како треба разумети напад на Новом Зеланду? Аустралија је пред економским сломом и њој је Кина веома важан партнер, али је Аустралија плен Америке. Да ли је то повезано са кибернетичким нападом на Венецуелу? Како са мултикултуризма центри моћи прелазе на исламофобију?  
 
Све има везе, јер свет прелази из сфере слободне економије у командну. Тако ће амерички сателити, у овом случају Аустралија и Канада, да хапсе кинеске привреднике, а команде ће стизати из Америке. И тако ће бити у целом свету.
 
Међутим, за разлику од наше власти, која само гледа провизије, неки светски политичари већ сад размишљају: шта после потрошње енергената? Велика Британија увиђа да нестаје радничка класа и гледа како да осигура своје границе са Ирском. Да ли ће Европа, која је кренула помало да се отима (Европа је, након Другог светског рата, ратни плен Америке), успети у томе и где ће Србија у општем хаосу да се нађе? Све је то вредно размишљања...
 

[Одговори]

Питајте вашу децу да ли на часовима географије уче о тренутном стању енергената у Србији. Притом размишљајте о следећим чињеницама: принц из Саудијске Арабије изјавио је скоро како Русија има још толико резерви да извози нафту и гас наредних 19 година, али то не значи да ће Русија чекати последњи тренутак за престанак испорука; друга ствар је да је на делу крипто окупација, а то значи да ће на одређене територије да долазе стране фирме, које ће да користе домаће енергенте за развој своје а не домаће привреде и индустрије. По томе које фирме буду овде долазиле знаћете и које државе су, у овој подели плена, добиле власт над Србијом.

Comment by pricalica (03/16/2019 21:00)

[Одговори]

*"Уводимо санкције свим хашким судијама, који се буду бавили могућим ратним злочинима америчких војника у Авганистану као и савезника (то се односи првенствено на Израел)." Мајкл Помпео, државни секретар Америке

*Главни разлог Бондстил базе на територији Србије није тај што су шифтари имали кофер пара да их купе, већ амерички интерес, а то је - дрога. Докле год у Авганистану буде узгајан мак, дотле ће та база овде да стоји.

Comment by pricalica (03/17/2019 19:41)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме