Недеља, Јануар 20, 2019

Вера у лаж

Верни народ РПЦ у Украјини окупио се у храму кад су дошли припадници „Десног сектора“ да их убеђују да пређу у непризнату украјинску назови цркву. У том су верници, од ових „елитних“, затражили да изговоре молитву „Оче наш“, или било коју другу молитву. Настао је тајац. Нико није знао ни да бекне.

Е то тако изгледа кад ти назови цркву оснива полиција, или домаће и стране службе!

Тако су и Христа разапели они који су себе сматрали религиозним, али су Христу замерали што није довољно Јеврејин. Но Христос и није дошао да буде цар за којег ће да гину људи, већ Цар који гине за људе да би постали породица.

А први који је ушао у рај био је покајани разбојник, и први који заврши у аду био је горди апостол.

Имајмо ово у виду, јер нам је дат наук да бисмо могли препознати вукове у јарећој кожи.

Време се убрзава. У Сао Паолу (Бразил) подигнута је реплика (наводно) трећег Соломоновог храма, који треба званично да се зида у Јерусалиму. У том храму треба да се зацари антихрист, да светом управља једна влада, један владар и сви да имају жиг.

„Ако постоји један обред, који сви амерички политичари морају да прођу, то је исказивање оданости Јеврејима на Зиду плача. Видите, узимање жига звери да би купили јеврејско прихватање да продају политичке услуге, обред је од којег зависи каријера сваког америчког политичара.

Јевреји би да поверујемо да постоји нешто свето у вези западног зида, да је то остатак другог храма у ком су папирне поруке гоја отете од божанског присуства, које наводно обитава међу његовим камењем. Тотално погрешно! Западни зид је, у ствари, остатак од римске тврђаве под називом Форт Антонија, саграђене северно од места некадашњег храма, где никаква стена никада није постојала, нити остала, него је саграђена на гихонском извору. Стена, над којом је свод стене западног зида саграђен , заправо је централно место око којег је тврђава Антонија саграђена. Нема ничег светог у вези ове стене или овог зида.

О овоме је говорио сведок, очевидац, јеврејски историчар Јуситус, који је такође писао у његовим „Јеврејским ратовима“ да Римљани нису оставили ништа испод, нити изнад земље од другог храма. Тако да свако ко дође у Јерусалим никада не поверује да је други храм икада постојао.

Али оно што би Рон Пол морао да зна када долази на зид плача јесте да је зид плача седиште сатанистичког ритуала уоквирен јеврејским окултистичким системом познатим као „Кабала“.

Видите, то наводно божанско присуство у западном зиду је у ствари кабалистичко женско присуство њиховог лажног бога, Шакинах. Погледајте покрете рабина у преписаној молитви овом наводном божанству, у ком Јевреј општи са Шакинах, да би родио блудну унију са Ајнсофом, мушким кабалистичким присуством.

Пријатељи моји, за Рон Пола и толико других политичара као што су Мекејн, Буш, Обама, Клинтон и Ромни да обаве ритуал политичког пролаза на зиду плача је ништа друго до руковање са ђаволом.

Не само што наши политичари продају душе Јеврејима, на римској тврђави званој Антонија – погрешно названој западни зид – они такође учествују у окултном ритуалу где је заправо тзв. божанско присуство како га зову – лично сатана.“ Брат Натаниел, некада Јевреј а затим рођен у православљу.

 

[Одговори]

Коментари испод видеа о реплици Соломоновог храма посебно су занимљиви, јер су то примедбе света који живи на Западу. И, како неко рече, овога нема на тв дизниленду, а рат на Блиском Истоку је само параван за ово што се испод брда ваља. У једном од новијих влогова брата Натаниела видимо како Трамп подржава Израел, али и повезује Израел са Саудијском Арабијом. Наравно, крајем прошлог века отац Николај је објавио једну књижицу, где су и наш митрополит Амфилохије и још неки старци СПЦ упозорили на време које се убрзава, као и на то да ће се муслимани и Јевреји, пред зацарење антихриста, измирити. Док има нафте то изгледа немогуће, али кад нестане енергената - све немогуће постаје могуће...

Comment by pricalica (01/20/2019 22:27)

[Одговори]

Sta mislis o ISLAM I MUSLIMANIMA

Comment by Gost-01 (01/22/2019 11:23)

[Одговори]

Добро, није баш да си гост, пишемо се ми и читамо и под неким другим именима.
Само не приличи баш да ми анонимно поставиш питање које је недоречено. Неки исламисти се боре против америчке хегемоније, други се привијају уз америчке скуте. Самим тим су и између себе исламисти подељени. Како бих сад могла да се изјасним? На пример.
Зато ја то остављам вама, да ви мислите о томе, а ја сам само путник, и пролазник и посматрач догађаја на путу ка Царству небесном.
А што кажем православцима мислим и другима: стражите и посматрајте свет кроз чињенице, не страсти.

Comment by pricalica (01/22/2019 20:16)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме