Понедељак, Новембар 09, 2020

Какве су нам мисли

Прошле године су за двесто оболелих затворили читаву државу, сељаку на њиви су наплатили казну јер није имао маску, а ове године што је више болесних то су мере све луђе које вас не штите никако. Овде уопште нећу улазити у полемику око болести, већ око тога да нас померају како хоће и сви се нешто буне али у Лидл редовно иду да купе смеће да једу. "За бушмана је прича о струји тек нека легенда о којој је чуо. Данашњи бели човек је меког стомака (то кажу и они у Америци за себе). Њему картица служи за џирло производе али не и да прави болницу." И сад седе девојке и сређују нокте у време короне, а притом разговарају како неће да славе Славу - због короне. Јер, новоправославцима је Слава гости, са којима ће да псују, опијају се, али не и да се моле или помажу. То је као она прича момка, који је морао да побегне из Крајине, па кад је дошао у Србију крене он да прави посну славу, а кад се вратио у родни крај где су све Славе биле мрсне и он им рече да је правилно постити за његову Славу, они га упиташе: "Добро, а шта ће ти јести гости?" Није то ни лоше питање, али му недостаје дефиниција: ко су наши гости на слави? Не буни се природа без разлога, јер данашњи човек ни сам није у винклу. "Лако је било Карађорђу да подигне буну, јер је уз себе имао још сличних Карађорђа. Али ако си ти сам Карађорђе, а заједница трули, онда до бољитка неће скоро доћи."
 
Вама сад показују изборе у Америци, али не и суштину представе која се изводи. Озбиљно се спрема увођење педофилије и некрофилије као сексуалне оријентације. Али ово су вам уједно и први онлајн избори. Људи су своје гласове слали још и пре избора, тако да о бројању и пребројавању нема говора. То се зна. Овде се ради о томе кога ће војска да слуша. Она треба да доведе Августа на власт, јер је Цезар убијен. Са Бајденом стиже Грета а то значи да на плате којих нема стиже порез. Зато се паметни селе из "комунистичке Америке", како то сад називају. И сад имате глумце, певаче, естрадне уметнике и многе друге који по белом свету купују земљу да би имали шта да једу. 2022. година или 2027. - није то много разлике али јесте време да се по неким стварима човек преуми на боље. Чак и ако је ово време јунаштва из кућа. А можда баш и стога.
 

[Одговори]

Добро дошли у Космополис
У Кини је пуштен холограм да води дневник.
То значи још вишка радника и отпуштања по свету.
Америка улази у поделу по узору на стару Грчку: бој бију Спарта и Атина. По том узору градова држава биће модификован врли нови свет.
Демократија иде своме крају...

Ако је време за космополис онда постаје разумљиво зашто је неко одлучио да и Америку пребаци у енергетске вампире, те сва ова представа и представља, заправо, еутаназију Америке, али вам нико не говори, још не, о старлинку. Ускоро ћемо сазнати више о томе кад са њим стигне и вакцина.

https://www.pcmag.com/news/spacexs-starlink-can-start-serving-users-in-canada-regulator-says

https://pcpress.rs/elon-musk-starlink-stize-u-evropu-u-februaru/

Comment by pricalica (11/09/2020 19:03)

[Одговори]

Sve je to ove godine, od marta do maja je bilo vanredno stanje. Ne čudi me da ti se čini da je bilo prošle godine jer sve predugo traje, ali objektivno, osam meseci.

Comment by lastavica (11/10/2020 15:36)

[Одговори]

Да, у праву си. Хвала за корекцију. Ја сам, иначе, посвађана са тачним временом. :)

Comment by pricalica (11/10/2020 15:44)

[Одговори]

Старлинк, оно о чему вам не говоре, користи се итекако у војне сврхе и кад будете чули да се спомиње приватно лице у томе знајте да је реч о војсци. Дакле, ту се не подразумевају само дронови, већ и друга војна техника, посебно тенкови. Руси су то већ употребили у Сирији и Казахстану, али се о томе ћути. Али шта је још битно за овај цивилни старлинк и онлајн новац? Он укида појам државе! Са овим начином протока података, који је десет пута бржи од свег брзог досадашњег и још се унапређује, администрација је непотребна јер се укида сваки сувишан посредник. Зато се узалуд држите својих плата и гласате за своју пропаст, јер врли нови свет ће вам можда само бацати мрвице и коске. Јешћете гмо и паметовати док други већ данас предузимају мере за, у почетку, опстанак, а потом и живот. Да ли сад разумете зашто можете приходовати где год да живите?

Comment by pricalica (11/10/2020 15:44)

[Одговори]

Време Анте Марковића стигло је и у Холивуд

Actors in Hollywood are discovering that their pensions aren’t delivering as they had been promised due to looting and mismanagement.

Глумцима у Холивуду није достављена пензија,а која им је обећана, услед крађе и погрешног руковођења.

Новац који штампа Клинтонова клика заједно са Бајденом не стиже до оних којима је потребан, већ служи њима да се богате а кад вредност тог новца падне онда се он подели понеком и понегде. Али тај новац без вредности могао би да покрене људе на рат и људи свесни ситуације у коју их социјализам Бајдена води желе то да избегну. Зато и они говоре свом народу да то што ће примати 3000 долара неће бити достатно ни за целу векну хлеба већ парче.

Comment by pricalica (11/11/2020 23:24)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме