Уторак, Април 30, 2019

Електронски логор

Овај систем, док се не уруши ресурсна база, неће да се промени. Тако имате унутар ове глобалне нирване да и бивши комунисти и фашисти и демократе заједно сарађују. Све ово ради једно друштво које је веће од једне земље (на пример Америке) и сад нема довољно колача за све. Зато имамо припрему за две ствари: безготовински свет, а паралелно са њим иде прича о крипто валутама. Постаје императивно да новац не треба да буде више код вас и да је плаћање за готовину лудост, односно да држање новца у кући није нормално. Али вам нико неће умети рећи зашто је имати кеш – болест. Биткоин служи за одлив новца из папанских земаља зато што то не можете да контролишите. Прича о томе да је биткоин настао у једној јапанској гаражи једнако је неозбиљна као и да је фејсбук настао у некој гаражи. Ово су радили озбиљни људи, који су математичари, инжињери, банкари.

Све озбиљне државе, као што су Индија, Кина, Америка, гледају да спрече одлив новца из земље. Тако треба разумети и ову легализацију дроге (а не као лек, што покушавају на фињака да провуку). С тим у вези треба се подсетити да је и прохибиција (забрана точења алкохола) укинута кад је Америка већ дошла да банкрота (како је то лепо и са сарказмом провучено у серији „Звонили сте, милорде?“). Или, да бисмо још боље разумели: дрога је сувише озбиљан посао да би се њиме бавили криминалци а не држава. Исто тако треба гледати и на легализацију проституције, а временом ће кренути да се легализује све и свашта. Такође имате ту и продају органа, где је пре неки дан изашла вест да је у Србији, дакле земљи где смо сви донори, извршено чак четири трансплатације!? Где иду ти органи, ако ми и даље лечимо децу смс-овима? Па продаје их држава несумњиво и финансира рупе по свету.

Сада треба посебну пажњу обратити на оно што делује антисистемски. Само се вратите уназад и погледајте ко су били дисиденти, до оних што су уводили демократију, преко оних што су ослобађали нације – све ово треба разумети превентивно.Ови су довели систем где су довели и ни сами не могу да га мењају. Сад само треба да се предвиди која је следећа парадигма, односно – превара система. Превара ће доћи из оних зона које сад изгледају најмање сумњиве, или као нешто што се зове опозиција систему, чак и у академском делу (јер опозиција увек постаје власт). Чак и онај који се наводно свађа и он је мегафон система, или трбухозборац. Да се не бисмо огрешили о неког по чему ће се моћи та превара препознати? Уколико не знамо нечије биографије или не познајемо људе, само треба пратити медије на којима се појављују (телевизија, новине, радио) и одмах ћете разумети ко плаћа те слободне уметнике да говоре против оних који их управо за то плаћају. Ово редовно на овим просторима деценијама пролази као брзи воз. Да је овде на власти систем а не српска политика (као што рече наш Патријарх за руски православни портал да се за разграничење залажу људи који само носе српско презиме, али са Србима немају везе) видећете по томе што се Вучић састаје са светским лидерима, али на питање чија је политика нема одговор као ни да навијачима не може ништа. У склопу нових економских мера посебно обратити пажњу на изјаве оних који ће нас терати да штедимо (што ће, како буде време суше узимало маха, то наши пензионери све више радити у корист америчких или неких других пензионера из земаља колонијалних сила). Здрав разум је супер ствар али ако се примењује у свих 360 степени проблематике. Ако вас неко натера да штедите да бисте враћали дугове који су они направили, онда ви размислите колико је то здрав разум. Једно је ако ми штедимо да бисмо правили акумулацију а друго ако бисмо враћали дугове. У исту сврху служиће и изјаве о смањеној потрошњи.

Још један од главних ствари које ради систем јесте да нас убеди да су наши пријатељи, рођаци и околина небитни зато што код њих нема никакве имовине и капитала; у међуљудским односима не можемо ништа да добијемо, само губимо време. Једини на које треба да се усмеримо јесте наш систем и корпорације; да се дружимо са нашим корпоративним директорима и бирократама, да послујемо и слушамо их. Зато ако вам корпорација каже да вам отац и мајка нису потребни бежите од њих што даље.

У овом постмодернистичком времену не постоји систем вредности. Етички суд је немогуће донети по било ком питању, политички такође, јер исти људи свако мало мењају мишљење о свему и прелазе са зла на горе без проблема. Један дан повуку потез да се убије на милионе људи, а други дан су ти исти људи миротворци.Сва ова прича је само хипноза да се покрије овај материјални део (с почетка приче). Овде није питање да се неко обогати или да има власт већ да се овај поредак ствари – одржава. И ово стање ће да одржава оваква демократија чак и на заласку док се не пронађе начин да се из ње изађе.

у.п.: Видимо већ извесно време да Србија не добија никакве кредите, што треба разумети тако да непријатељ не жели у потпуности да уништи земљу, већ да је, услед камата, држи у ропству што дуже и што понизније.

(Из „Космополитике“ – сажето и препричано)

*

На чега треба да обратите пажњу у овим терористичким нападима неких наводно муслиманских секти (које се одгајају под будним патронатом ЦИА-е)? Да су терористички напади озбиљнији (овде за тренутак занемарите људске жртве, што свакако јесте трагедија без обзира на све) не би били контролисани, већ би се ишло редом. Чак и један бомбашки напад неког самоубице може итекако да развали неку већу дискотеку али се нађе да погине неки број и буде рањених. Истина је да се не може тачно знати где ће и који објекат бити изабран за тзв. терористички напад, али гледајмо на тај догађај другачије: који закони и мере се уводе након тога? Јер то је права суштина контролисаних напада. И још нешто: против исламизације Европе треба да се спроведе нови пројекат - ускоро креће нови талас тзв. хришћанских миграната из Африке.

*

Успостављени систем делује у целом свету и он је у стању, а видимо то на делу, да уништи економију, заједницу, традицију, норме у друштву, народ - само неће уништити себе. Зато је и успостављена ова миграција да би у скорој будућности престало да постоји све што је до сада важило, народи, право народа и заједнице на слободу. Само погледајте колико је испразно и безобразно, чак и лицемерно (али за неке промућурно, а где новац говори ту не треба других аргумената) да Вучић говори како је за Србију добро да се гасе наше фабрике а доводе стране, да се узимају кредити за гондоле и фонтане, као и вика тзв. опозиције о слободи медија (што не постоји и није постојало и неће ни постојати) и жалба онима да помогну, који су у току агресије гађали наш Авалски торањ. То су све жваке и патке да не бисмо приметили како остајемо без државе и својих обележја. Рад на државним јаслама један је од њихових главних средстава уништења не само Србије већ и других држава, чак и саме Америке. Али то је план. Но ово ће разумети само мали број људи, а њих ће назвати непријатељима система понајпре у свом народу.

 

[Одговори]

С тим у вези сад имате и укидање кладионица на Косову и у Албанији. Новац се одливао из буџета, а сад ће у буџет. Иначе, у муслиманском свету је забрањено коцкање, али су муслимани целог света нашли начин да се окушају у коцки и зараде. Овде, у Србији, то се ради преко личних карата наших грађанера. Свако масти брк како зна, али све више је оних који хоће хлеба без мотике и зноја.

Comment by pricalica (04/30/2019 22:44)

[Одговори]

На недавно одржаној конференцији поводом отварања Ђиласове странке могло се приметити да у називу исте носи две најболније речи које тренутно тиште српски народ: слобода и правда. То није случајно изабрано већ баш да боде чула. И онда чујемо како се Ђилас залаже за разговор две владе, српске и шифтарске, две полиције, српске и шифтарске а дан пре тога говори како је Косово неотуђиви део Србије. Па како онда могу да буду две владе и полиције и да при свему томе седе чланови Двери и аплаудирају!? За људе који имају имало разума немогуће је да не примете да ту разлике од Вучићеве политике - нема.

Comment by pricalica (05/01/2019 22:59)

[Одговори]

Поимање политике у свету Словена
Устао је Чех да нешто приговори Енглезима због Брегзита, заједно са нашим што аналитичарима, што гениозним политичарима (како неко примети да се у наслову нашло то да се Меркелова запрепастила, а онда неко додаде да је то због коефицијента интелигенције тетка Ане Брнабић), као и неки други вајни Словени, који желе да парирају енглеским лордовима. Ти исти Енглези, сад, додуше, нешто одбачени од Америке, успевају да не буду робови за разлику од нас, који од сваких сто година осамдесет година будемо у ропству, и сад чекају да ЕУ и Америка реше своје царинске спорове, нарочито око пољопривредних питања, не желе да плате своја дуговања ЕУ, али желе да је искориштавају и сад су склопили одличне пословне потезе са - Индијом. Заједно са каубојима они тероришу две трећине света, док наши политичари нису у стању да поправе пут, али су идеални за бављење високом политиком.

Comment by pricalica (05/03/2019 16:15)

[Одговори]

Ti kad bi videla kako ta "garaža" izgleda i šta oni zovu garažom, ne bi sumnjala :-))
Danas je Tomina nedelja.
Neverni Toma... a oni ga ne odbaciše, već se cela zajednica (apostoli) postaraše da ga ubede...i on poverova ;)
Pozdrav!

Comment by riznica (05/05/2019 19:39)

[Одговори]

Могуће. :) Постоји разлика у поимању појмова, признајем. :)
Једино што је Тома и те како верно исповедао Христа по Индији, а није му било потребно ни прст у ране Христове да стави, како му Господ рече, већ исповеди веру дубоку и без тога.

Поздравче и теби! :)

Comment by pricalica (05/05/2019 20:00)

[Одговори]

Ускоро ће свет кренути што са штедњом, што са хиперинфлацијом. У оба случаја доћи ће до обесмишљавања тренутног новца (можда ово најпре да имају у виду сви који раде преко искључиво за новац). У првом случају (штедње) нећете моћи доћи до свог новца у банци, а у другом ће вам га појести инфлација. Упамтите да је новац само средство за одржавање система и поретка. Ускоро ће то постати искључиво роба коју ћете моћи да трампите.

Comment by pricalica (05/06/2019 00:56)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме