Недеља, Септембар 01, 2013

Скандал у Немачкој!

Скандал u Немачкој: Отац у затвору јер је одобрио детету да избегне часове сексуалног васпитања!

Мелита живи са родитељима у Мешеде, има седам браће и сестара, ученица је 4. разреда основне школе у Еслохе/ Рајсте - Eslohe/Reiste.

Од наставника ове школе била је увек хваљена због свог изразито позитивног понашања. Међутим, када је сексуално образовање уведено у овој основној школи, Мелита напушта учионицу, јер се више не осећа пријатно са овом темом.

То њено понашање је разумљиво, иначе, последњи инциденти из Боркена (Borken), где је 27.06.2013 осам ученика 6. разреда колабирало, јер су суочени сликама гениталија, тачније са отвореним порнографским материјалима!

Мелита је затим, после састанка са школском управом, насилно одведена у учионицу и тако приморана да присуствује часу. С обзиром на чињеницу да у немачким школама постоји алтернативна настава за неконфесионалну децу или децу исламске вероисповести, поставља се питање зашто је обавезно присуство овим накарадним предавањима?

Читав случај је завршио пред судом а отац девојчице у затвору. Погледајте кратку репортажу о овом случају.

 

 

[Одговори]

Ja sam zagovornik uvodjenja seksualnog obrazovanja u skole, ali takodje smatram da to treba da bude izborni predmet.Verujem da bi smo imali manje maloletnickih abortusa, kao i porodjaja , kada bi ta deca bila edukovana, ali opet, to treba da bude stvar izbora roditelja. Pozzz :)

Comment by nesudjena (09/02/2013 00:31)

[Одговори]

Ovo je vec za psihologe,al' nesto mi dodje na pamet? Ovaj tip ima kolko dece? Stancuje ih,kao etikete.Mozda je mala dozivela neki sok bas u kuci vezano za sex? Sta je mala cula,videla,dozivela u sopstvenom domu?

Nisam pobornik da se uvodi u skoli sekologija,u malim uzrastima,ali nisam ni za to,da se prica o laznom moralu,ako u svojoj kuci zivis nemoralno.Ovo vidjam svakodnevno ovde,i smucilo mi se sve,zive kao u kosnicama,i kote se ko zecevi,a ovamo se bune ? Pa,kad im kci pobegne od kuce sa stomakom do zuba,oni krive sistem i drustvo...Ovaj "skandal" ima dublje korene,al' ja necu o tome.

Comment by lora1 (09/02/2013 13:32)

[Одговори]

*несуђена
НЕВИДЉИВО УБИСТВО

Принцип деловања тзв. контрацептивне спирале је абортиван. Ствар је у томе што се при кориштењу спирале зачеће ипак дешава, у просеку чак неколико пута на годину, као што показују ранији тестови на трудноћу (бета ХЦГ).
Такође, спирала не дозвољава детету да се имплантује у материцу, тако да оно најчешће умире у року од девет дана.
Ако се зачеће догоди две седмице пре претпостављеног дана почетка менструације - а спирала детету одузима живот најчешће у овом периоду - жена ипак добива крварење те мисли да није била трудна, мада је управо обрнуто.
Но одузети детету живот неколико седмица раније или касније је у ствари свеједно. Понекад, у току борбе за живот, дете ипак успева да се унедри у материцу и код мајке се прекида менструација.
Спирала настоји да избаци дете из материце и након његовог уласка. Треба нагласити да се ни у овом случају не сме радити абортус! Треба знати да спирала не изазива рођење дефектног детета.
Спирала је страно тело које изазива заштитну реакцију организма. Материца се може упалити или инфицирати, и инфекција се доста често шири на јајоводе и чак на трбушну шупљину. Спирала чак може пробити материцу.
На јајоводима се стварају израштаји, који често доводе до бесплодности или до ванматеричне трудноће. Упале које обухватају трбушну шупљину изазивају гнојни перитонитис (запаљење трбушне марамице). У оваквим случајевима се лако дешава инфицирање крви (сепса), које може довести до женине смрти у мукама.
Због загнојења материце многе су младе жене биле оперисане и уклоњена им је цела материца, дакле постале су хендикепиране. Спирала изазива болове, снажно крварење и анемију. Због малокрвности жене постају бледе и раздражљиве, губе способност концентрације, подложне су несвестици.
У Америци је пропала већина фабрика које су производиле спирале, будући да су женама морале да плаћају обештећења због штетних последица изазваних спиралом. Остало је још неколико фабрика, које извозе спирале у неразвијене државе.
Таблете које такође погрешно називају контрацептивним састоје се од вештачких хормона, који здраву жену претварају у болесну. Ове таблете делују тако да женски организам постаје склонији оболењу од рака коже, груди и материце, изливању крви у мозак и инфаркту. Жене постају подложније инфективним оболењима, јер су хормони од којих се састоје те таблете слични тзв. кортикостероидима. Ове таблете уништавају очни нерв и јетру, те изазивају поремећај у процесу згрушавања крви. Жене које узимају таблете да не би рађале децу често оболевају од упале вена, а тромб који се одвоји од стенке вене преноси се крвотоком и може изазвати емболију плућа, мозга и томе слично.
Таблете које спречавају рађање деце садрже четири механизма деловања:

1) покушавају да омету процес сазревања и излаза јајчане ћелије, мада се при кориштењу било којих таблета доста често дешава овулација. У случају кориштења таблете које су биле произведене крајем 60-их година овулација се дешавала у 2-10 процената. Таблете које се сада производе садрже, у поређењу са претходнима, много мање хормона, дакле овулација се дешава још чешће;

2) таблете оштећују слузокожу грлића материце, па кроз њу тешко пролазе сперматозоиди; но установљено је да сперматозоиди ипак успевају да продру и кроз оштећену слузокожу. Дакле, у случају употребе било којих таблета доста често се може догодити зачеће. Тада почињу да делују два смртоносна фактора таблета:

3) тзв. тубарни фактор: таблете смањују проводљивост јајовода. Дакле, девојчица или дечак зачети у јајоводу често не могу доспети у материцу у време које је најбоље за њихово смештање у слузокожу материце, због чега гину;

4) таблете оштећују слузокожу материце, она се стањује, умањује се количина жлезда и хране за дете (гликоген), па дете гине од глади.

Таблета, као и сва остала контрацептивна средства, постала је оружје у антиверској, антиживотној, антимедицинској и антинародној делатности. Од ње, и свих осталих сличних средстава, хемијска ("фармацеутска") индустрија стиче огромну добит...
Поздрав! :)

Comment by pricalica (09/02/2013 13:38)

[Одговори]

*лора1
То има везе са овим:
http://www.youtube.com/watch?v=flUrJT7DCXo

Comment by pricalica (09/02/2013 13:40)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме