Уторак, Септембар 18, 2018

Амбасада (2018)

 

Радња серије се дешава у једној од држава источне Европе. После акције локалне службе безбедности, у затвор доспева први секретар руске амбасаде, под оптужбом за трговину наркотицима. Тај догађај тренутно постаје светски догађај број један. Чланови руске амбасаде, на челу са амбасадором Алексејем Прокофјевим, све своје ресурсе покрећу како би свог сарадника ослободили од неоснованих оптужби.

Прве две епизоде са преводом налазе се на линку у посту. Трећа и четврта епизода имају превод али није уклопљен са видеом; мора се посебно скидати и додати на рачунару.

Иначе, серија је заиста нешто. Али и поред тога што не смете заборавити да гледате играну серију, она је намењена публици која мисли. У основи радње је Нова Каледонија, али у којој су презимена као на Балкану. Па завирите, јер вреди.

А на сајту посвећеном руским филмовима налази се и адреса за преостала два превода.

 

[Одговори]

Uvek nađeš nešto zanimljivo.

Comment by lastavica (09/18/2018 17:21)

[Одговори]

Да није било превода на јутјубу, не знам да ли бих гледала. Укључих тек онако, али ме је брзо заинтересовала. Поготово што се није дало гледати без размишљања.

Comment by pricalica (09/18/2018 19:38)

[Одговори]

Серија је снимана на следећим локацијама (и уз учешће наших неких глумаца): Нови Сад, Београд, Панчево, Сремски Карловци.

Comment by pricalica (09/20/2018 19:15)

Додај коментар

Додај коментар

Запамти ме